Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika0979

JAK SPRAWDZIĆ CZY FACET NIE CHCE MNIE OSZUKAĆ !

Polecane posty

Gość angelika0979

zależy mi na informacjach z życia wziętych z chłopakiem czy też mężem Nigeryjczykiem. Obecnie jestem w takim związku , on jest katolikiem z plemienia Igbo. Wszystko jest piękne i kolorowe chcemy mieć dzieci i wziąć ślub. Jest pewne ALE , jestem po przejściach i znam realia (typu stały pobyt w Polsce dzięki ślubowi ze mną) znam jego kolegów i widzę jak traktują kobiety co noc inna. Czy znajdę tu kobiety które mają doświadczenie życiowe z Nigeryjczykiem ? pozdrawiam

Gość ixyyyyyyyyyyy
zaraz zleci sie stado, ktore bedzie cie przekonywac o tym, zebys nie brala slubu :o nie ma znaczenia jakiego jest pochodzenia, ale jakim jest czlowiekiem bo rownie dobrze i bialy i czarny i zolty moze okazac sie kochajacym czlowiekiem jak i nic nie wartym dupkiem

Gość angelika0979
IXYYY dziękuje ci . chyba tego potrzebowałam :)

Gość angelika0979
MAX podam ci jego date 31 maj 1979 Nigeria

Gość haklop
Hahahahaha...hahahaha..

Gość serkowinka1
Marne provo. Sorry, ale nie wierzę żeby ktoś był na tyle głupi żeby ładować się w coś takiego. Dobrym człowiekiem można być mając pieniądze. Bieda wyciąga z człowieka dobroć.

Gość angelika0979
no właśnie nie ma bajerów ,jest normalny i inny niż jego koledzy. nie wydaje mi się żeby był aż takim dobrym aktorem udającym zakochanie

Boże dziewczyno otwórz oczy. Wcześniej czy później każda zostaje sama ewentualnie z dzieckiem. Na moim osiedlu już trzecią widzę. Każdy się śmieje za plecami. Po co ci to ? Jak lubisz egzotykę szukaj włocha, hiszpana też nie rewelacja ale zawsze większa szansa na coś normalnego.

Gość ixyyyyyyyyyyy
tak na dobra sprawe to nigdy nie przekonasz sie, jezeli nie sprobujesz

Gość fokawe
na pewno glupie prowokejszyn

Gość Jajajjaja
Mujerka, polecony przez ciebie artykul naprawde otwera oczy. Wszystkim bedacym zainteresowanym tym tematem polecam do przeczytania

Gość angelika0979
powiem tak . Byłam mężatką z Polakiem przez 12 lat z małżeństwa zostało mi dwoje dzieci i to one są najlepszym co zostało mi po rozwodzie :) reszty wole nie pamiętać.

Gość ........(u)............
"Byłam mężatką z Polakiem przez 12 lat z małżeństwa zostało mi dwoje dzieci i to one są najlepszym co zostało mi po rozwodzie reszty wole nie pamiętać." Z Nigeryjczykiem będziesz max 2 potem zniknie

Gość QaaaaaaQ
Jak to jest możliwe, że Polki nie chcą Polaka bezdomnego lub Pana budowlańca a biorą sobie np Egipcjanina lub Nigeryjczyka który nie ma kompletnie nic ? Oni w swoich krajach śpią na podłodze a matka z siostrami w cztery na łóżku, nie mają co jeść i żadnej szansy na żonę. Nie rozumiem tego. Pomijam już wygląd nawet. Czy to jest jakaś moda ?

Gość angelika0979
nie ma tu kobiet które były lub są z Nigeryjczykiem?

Gość Lady crudelia
Osz kurcze ja też urodzona 31.05.1979!

Gość Guntfh
Tfu na psa urok!!! Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość angelika0979
nie wiem już co o tym myśleć :(

Gość angelika0979
co według ciebie znaczy normalny?

Gość wifigdansk
miauczydelko-fajny chłopczyk to twoj syn? moim zdaniem ja bym nie ryzykowala.nie znam jeszcze szczesliwego,trwałego małzenstwa z Arabem lub Murzynem- widze tylko samotne matki z kolorowymi dziecmi. no i nie musze wspominac ze takie dzieci mają juz na wstepie przechlapane. poza tym z tytułu mozna wnioskowac ze podasz jakis konkretny przyklad i pytanie-jak mozna go sprawdzić.tymczasem nastepna szuka tu wrózek i jasnowidzów,zadając lakoniczne pytanie czy on nie odejdzie,nie oszuka. a skad tu kto ma wiedziec? odejsc moze zarówno czarny jak i biały jak i zielony itd,,,

Gość wifigdansk
max kobitki z początku blizniat to tez czuby?

Gość na uczuciowym jest temat o ziw
zkach z facetami z Afryki:o od siebie moge dodac, ze kolezanka wlasnie rozstala sie z nigeryjczykiem, a dokladnie to on ja olal po urodzeniu dziecka:o niby byl do rany przyloz:o moim zdanie ci, ktorzy wychowali sie w Afryce nie nadaja sie do zwiazku z Europejkami (tam zdrady sa normalnoscia i facet moze praktycznie wszystko)

Gość ytddddddr
Używaj zawsze prezerwatywy bo oni są często chorzy a wierzą że sex ich wyleczy z tego, Simon Mol właśnie dlatego zaraził tyle kobiet

Gość szczesliwa zona nigeryjczyka
musialam wypowiedziec sie bo widze ze malo kto ma dobre doswiadczenia z nigeryjczykami. Ja jestem ta szczesciara ze jestem szczesliwa. Jestesmy ze soba 4 lata, mamy dwojke dzieci. Maz jest pracowity, szczery, kochajacy, no moze czasami troche uparty hahaha ale zlego slowa nie moge na niego powiedziec. Slyszalam natomiast od mojego meza roznego rodzaju historie o nigeryjczykach ktorzy biara slub tylko dla wizy, i po slubie znikaja, sama znam kilku takich co nawet placili laskom za slub (taka czysta transakcja), tak ze niestety to jak widac zalezy od czlowieka, zanim podejmiesz decyzje po prostu poznaj go lepiej, poznaj jego rodzine. Ja znalam cala jego rodzine przed slubem, nawet jego mama przylaciala do nas na wakacje. Chcialam podkreslic , ze nie warto uogolniac wszystkich , niektorzy sa naprawde kochajacy i dobrzy. Zycze powodzenia:).

Gość gość
mam 30 letniego syna z Nigeryjczykiem i jak czytam o wspaniałym związku z Afykańczykiem to zastanawiam się czy współczuć naiwnej kobiecie czy zostawić Ją w tym złudzeniu. Próbowaliśmy kilkukrotnie układać sobie życie ale zawsze po jakimś czasie okazywało się, że są inne kobiety. On wychodził tylko po zakupy albo auto mu sie zepsuło -potem telefony ,smsy i emaile od kobiety ,z która był przez dłuższy czas. I zawsze słodkie kłamstwa-to ona się mnie czepia. Oczywiście bardzo lubił korzystać z mojego konta bankowego , bo trzeba zapłacić mandat, alimenty no i do mamy chciałby pojechać- "bidulka była chora". powiem krótko Afrykańczyce to oszuści i dziecioroby.Interesuje ich jedynie ile mogą uzyskać nawet kosztem własnych dzieci.