Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika0979

JAK SPRAWDZIĆ CZY FACET NIE CHCE MNIE OSZUKAĆ !

Polecane posty

Gość Karolina8484
Szczerze odradzam slub. Mam meza Nigeryjczyka tez katolik Igbo. Ja jestem 6 lat po slubie,mamy dziecko male,dopiero po 2-3 latach odkrylam co to za czlowiek. Ciagle mnie zdradza. Jak bym nie sprawdzila jego telefonow,maila,i jakby jego dziewczyny nie pisaly do mnie to dalej bym sadzila,ze jest wierny,a okazalo sie,ze ma juz dwojke dzieci,jedno zrobil jak bylismy 2 lata po slubie,a inne jak akurat sie poznalismy. W domu nie pomaga przy niczym,tylko czasem ugotuje swoja zupe. W zakupach nie pomoze,dzieckiem sie nie zajmie,raz na 3 miesiace zostanie z malym na pare godzin,ja nigdzie sama nie wychodze,tylko z dzieckiem,bo nie mam z kim zostawic. A maz czesto ma czas na spotkania z kolegami,bycmoze I z kolezankami. Ma swoj interes,wiec nawet nie wiem gdzie jest,bo jezdzi w rozne miejsca,jak wychodzi to nie mowi gdzie. Jak ma kase to wydaje na markowe ciuchy,a jak ja poprosze to rzadko mi da,nawet na zakupy jedzeniowe czasami nie chce dac,ja nie pracuje,bo z dzieckiem siedze,on mysli,ze odpoczywam,robiac wszystko sama w domu i zajmujac sie dzieckiem. Ostatnio czesto sie klocimy,jak sie wkurzy to potrafi tydzien nie rozmawiac ze mna. Dla niego jest idealnie,gdy ja siedze w domu,i mu gotuje. Jak juz gdzies wyjde dalej na miasto sama lub nawet z malym to zaraz dzwoni gdzie jestem I z kim. Pamietam na poczatku naszego malzenstwa czesto wychodzil na noce z domu do klubow z kolegami,a ja ryczalam. Ze mna razem rzadko gdziekolwiek wychodzi z domu. Jego koledzy tez maja zony i dziewczyny. Mam nadzieje,ze jeszcze nie wzielas slubu I wszysko przemyslisz.

Gość gość
Karolina8484 możesz odezwać się do mnie na priv. ? i odpowiem . nie popełniłam tego błędu nie wzięłam ślubu