Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam transportera

musze zawiesc 2 kotki roczne do weta, nie mam transportera, jak to zrobic?

Polecane posty

Nie chce kupowac bo szkoda mi kasy na jeden raz, jak je mozna jeszcze przewiesc, zeby nie podrapaly, bede jechala samochodem.

Gość pożyczyć transporter
pożyczyć transporter

jechać z domownikiem, który na tylnym siedzeniu będzie miał koty zapięte na smyczki, w ręce i przytulone do siebie

Gość Znajdź karton
zaklej taśmą, by nie pouciekały i nie spowodowały wypadku, tylko porób otwory na oddychanie :D Totalna prowizora, no, ale skoro nie chce ci się wydawać kasy na porządny transporter to cóż....

no też dobre, jak na prowizorkę, ale.... niepokoi Cie tylko to,że kot cie podrapie w aucie, a nie,że wejdzie ci na przykład pod hamulec???!!!!!

poza tym, dwa koty i szkoda ci na transporter? no trochę dziwne

no wlasnie 2 koty to bym musiala miec az dwa transportery, szkoda kasy na to, przeciez taka rzezcz rzadko sie przydaje a i tak mam inne wydatki zwiazane z nimi. nie bede jechac sama tylko z siostra.

Gość Znajdź karton
Dobra, ale transporter to jest jednorazowy wydatek, a przyda się na niejeden raz!

Gość tretre
dla 2 kotów wystarczy jeden większy transporter - ja np. mam taki zamykany koszyk wiklinowy dla krolikow. niech siostra trzyma koty na rekach. moje sobie swobodnie chodza po aucie w czasie jazdy, nie mam podrapanego auta, ale wiadomo, zawsze moze sie zdarzyc cos takiego

Gość samochodem jedziesz
to po co Ci klatka? :D

dwakoty do dużego transportera się zmieszczą. koty zapiąć w smyczki, siostrze dać koty smyczki jej do ręki,/ można koty do niewielkich podróżnych toreb wpakować/, siostrę usadzic na tylnym siedzeniu , podac jej koty/ koty w torbach pod pachę / i już

tretre , dokładnie, ja tak robiłam, jak mi sie mój transporter rozwalił - miałam dwa koty wtedy

Gość xcvdfv
Jeśli będziesz jechała z siostrą to niech twoja siostra zabierze kotka na kolana i trzyma w rękach. Może jedź jeszcze z drugą osobą żeby zabrała na kolana drugiego kotka. Jak się kotka do siebie przytuli to on nie będzie chodził po aucie.

ale swobodne łażenie ich po aucie, to niewypał, niech zahamuje i kot zachowa się wtedy jak pocisk, szkoda kota, auta i autorki

Gość xcvdfv
co dolega twoim kotom?

Ale nie wiem jak one beda sie zachowywac, bo nigdy nie wychodzily z domu. Poza tym u weta moga byc inne zwierzeta w poczekalni, np. pies i kot moze uciec z rak.

nic im nie dolega, jada na sterylizacje.

Gość Znajdź karton
To straszne, jak można mieć taki skandaliczny brak wyobraźni :o koty luzem puszczać po aucie podczas jazdy!!!!

nie uciekna daleko, jak beda przypięte smyczkami a smyczki w ręku

Gość dwefwef
Ja bym zrezygowała z jazdy smochodem tylko zapakowała jednego kota do torby zapinanej na zamek i pojechała transportem publicznym, pilnując tego jednego kota. I tak trzy razy. Gdy się nie ma pieniędzy to trzeba kombinować.

Gość dwefwef
I tak dwa razy, powinno być. Przepraszam, myślałam o trzech kotach.

Gość aaaaabbbbbbbbbeeeeee
weź je wsadź do dwóch toreb tylko zostaw dopływ powietrza

Gość tretre
ehhh... nie oburzajcie się tak, że wożę koty luzem. A nie zdarza Wam się mieć na siedzeniu torby z zakupami, torebki, butelki picia? w razie wypadku nawet Twoja własna torebka stanie się pociskiem.. koty czy w koszyku czy bez, w razie wypadku by ucierpiały. poza tym tak się o nie troszczę, że całą drogę zawsze jestem przygotowana, że coś może się stać, w razie czego będę je łapać. uwierzcie, że bardziej mi zależy na nich, niż na sobie. a tak się składa, ze moje koty nie lubią jeździć w koszyku, miauczą całą drogę i przeżywają stres. a tak, są luzem, jeden śpi zwykle w otwartym koszyku, a drugi śpi na tylnej półce.

Gość Znajdź karton
Kot luzem zawsze może nagle się przestraszyć, zareagować nieoczekiwanie i rozproszyć kierowcę!! Porównywanie żywego kota do torebki jest żenujące.

uwierzcie, że bardziej mi zależy na nich, niż na sobie. - hehe, może i wierzę, ale ja myslałam też o INNYCH użytkownikach drogi,.... kobieto bez wyobraźni....