Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a.n.i.a.

co mam zrobić :( ojciec psychol

Polecane posty

powiedzcie mi co mam zrobić, jeżeli nie mam nikogo z kim mogę normalnie pogadać o swoich problemach? Moja rodzina niby jest na poziomie, ale tylko pozornie. Pieniędzy nie brakuje, nie one są problemem, a raczej relacje wszystkich. Przed chwilą ojciec prawie zabił mojego kota za to, że on go ugryzł, a to jest dopiero kociątko, więc jak można od niego wymagać innego zachowania?? W ostatniej chwili wypuściłam go do ogrodu, bo tak to już by go nie było wśród żywych. W domu zachowuje się jak jakiś psychol, ale wśród znajomych, sąsiadów, to oczywiście 'elita' :o sory że Wam tak smęcę, ale naprawdę chwilowo nie wiem co mam robić. Nie mam tu NIKOGO i nie wiem co robić, albo wyjadę na studia do uk, albo zakon i walić to wszystko, nie wrócę tu nigdy po skończeniu szkoły. Od dziecka, od kiedy pamiętam miał takie jazdy. Mnie nie bił, ale na zwierzętach lubił odreagować, albo wyzywał moją matkę. A obcy uważają go za jakiś wzór ojca, męża, szefa i wgl :o i nie mówcie mi że mam go kochać i szanować, bo to mój ojciec. jak mam szanować kogoś kto nie szanuje innych? Jak masz normalnego ojca, to nie zrozumiesz co ja przeżywam :(

Gość kusinkaaaaaa88
nie przejmuj się, skończysz szkołę i wyjedziesz.. Wiem co przeżywasz, bo moi rodzice też zafundowali mi psychiczne dzieciństwo, tyle że oboje się o to postarali :D

Gość wedefefew
a co chciał zrobic temu kotu?

groził, że go zabije, bo nie będzie go śmieć którego karmi drapał :( rzucił w niego butem i chciał znowu, gonił go, ale butem nie trafił w kota, tylko w kominek na szczęście :( nie wiem co teraz będzie z moim kotem :( jest mały, a na polu zimno :( kurde, najgorsze jest to, że naprawdę w naszym otoczeniu nikt by w to nie uwierzył :(

Gość xcvdfv
leki psychotropowe na wyciszenie

Gość wedefefew
to faktycznie jakiś nienormalny ,wspolczuje :O jak bedzie mogla to wyprowadz sie z domu bo watpie zeby on sie kiedys zmienił

Gość madAmciApata
może do psychiatry niech idzie? może jakieś problemy z którymi sobie nie radzi?

Gość wedefefew
a kota może ukrywaj gdzieś ? choc wiem ,ze to trudne... albo popros koleżanki czy nie moze u nich zostac chociaz do wiosny?

nie no, przecież mu nie wrzucę do jedzenia :( musi autem jeździć przecież :( a do psychiatry nie pójdzie, zawsze był nerwowy, ale żeby aż tak :( płakać mi się chce :( tylko kot był przy mnie :( związek mi się posypał, więc miałam jedyne pocieszenie w kocie, zawsze przychodził mi mruczeć jak mi było smutno :( a teraz siedzę sama z laptopem i beczę :( a miałam taki dobry dzień :( aż mi się nic nie chce już :( za piosenkę dziękuję bardzo. i w ogóle za Wasze wsparcie :( strasznie mi źle teraz

wedefefew bardzo dziękuję za Twoje wsparcie i za to, że starasz się mi pomóc. Problem w tym, że nie mam tu nikogo zupełnie, przeprowadziliśmy się do nowego domu w innym mieście :( mieszkam tu dopiero od września i nie mam dobrych znajomych. Jakieś tam koleżanki są, ale nie takie, bym mówiła im o tym co się dzieje u mnie w domu :(

Gość qwerty12398756
maskakra :o ale z niego chuj za przeproszeniem!! jak można zwierzakowi tak robić!! co kociak winny!!! NIC!! współczuję ci bardzo :( jakoś to będzie, będzę za ciebie trzymać kciuki

Gość szczepan
zrób mu laske, moze brakuje seksu to go uspokoi

Gość xcvdfv
wydaj kota w dobre ręce. I nie miej nigdy innych zwierząt na terenie domu! Jeśli ta sytuacja nastąpiła to nigdy nie wiesz kiedy zdarzy się ponownie

Gość michailkoloriov
ale patafian z twojego ojca :o współczuję, ja bym go zayebał 🖐️

Gość zwaiazdy
:( ale masz walentynki :D🖐️ ale nie łam się, będzie lepiej :)