Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna Piosnka

Labrinth feat. Emeli Sande-Beneath Your Beautiful

Polecane posty

Gość Piękna Piosnka

Piękna piosenka, macie cos w podobnym stylu? Dawajcie :)

Gość Piękna Piosnka
You tell all the boys "No" Makes you feel good, yeah I know you're out of my league But that won't scare me away, oh, no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But I'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful? Would you let me see beneath your perfect? Take it off now, girl, take it off now, girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight? You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a boy say, "Please, don't hurt me" You've carried on so long You couldn't stop if you tried it. You've built your wall so high That no one could climb it. But I'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful? Would you let me see beneath your perfect? Take it off now, boy, take it off now, boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight, oh, tonight? See beneath, see beneath, I... Tonight I... I'm gonna climb on top your ivory tower I'll hold your hand and then we'll jump right out We'll be falling, falling but that's OK 'Cause I'll be right here I just wanna know Would you let me see beneath your beautiful? Would you let me see beneath your perfect? Take it off now, girl, take it off now, girl (take it off now, boy,take it off now, boy) 'Cause I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight, oh, oh, oh, tonight? See beneath your beautiful, oh, tonight. We ain't perfect, we ain't perfect, no. Would you let me see beneath your beautiful tonight?

Gość Piękna Piosnka
Wszystkim chłopcom mówisz nie To sprawia, że dobrze się czujesz, nieprawdaż? Wiem, że nie jesteś z mojej ligi Ale to mnie nie odstraszy, o nie Tak długo dawałaś sobie radę Nie mogłaś przestać, nawet jeśli próbowałaś Zbudowałaś tak wysoki mur Na który nikt nie mógł się wspiąć Ale ja spróbuję Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twe piękno? Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twą doskonałość? Zdejmij to teraz dziewczyno, zdejmij to teraz dziewczyno Chcę ujrzeć twoje wnętrze Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twe piękno dziś wieczorem? Pozwalasz dziewczynom wszystkim odejść To sprawia, że czujesz się dobrze, nieprawda? Za scenami twego Broadway'owego show Słyszałam chłopaka mówiącego 'proszę, nie krzywdź mnie' Tak długo dawałeś sobie radę Nie mogłeś przestać, nawet jeśli próbowałeś Zbudowałeś tak wysoki mur Na który nikt nie mógł się wspiąć Ale ja spróbuję Pozwoliłbyś mi spojrzeć pod twe piękno? Pozwoliłbyś mi spojrzeć pod twą doskonałość? Zdejmij to teraz chłopaku, zdejmij to teraz chłopaku Chcę ujrzeć twoje wnętrze Pozwoliłbyś mi spojrzeć pod twe piękno dziś wieczorem? Oo, dziś wieczorem? Zobaczyć wnętrze, zobaczyć wnętrze Ja... Dziś wieczorem Ja... Wespnę się na szczyt twej wieży z kości słoniowej Chwycę twą twoją dłoń, a ty wprost wyskoczysz Będziemy spadać, spadać, ale to jest OK Bo ja tam będę Po prostu chcę wiedzieć Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twe piękno? Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twą doskonałość? Zdejmij to teraz dziewczyno, zdejmij to teraz dziewczyno (zdejmij to teraz chłopaku x2) Bo chcę ujrzeć twoje wnętrze Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twe piękno dziś wieczorem? Oo, dziś wieczorem? Spojrzeć pod twe piękno, dziś wieczorem Nie jesteśmy idealni, nie jesteśmy idealni, nie Pozwoliłabyś mi spojrzeć pod twe piękno dziś wieczorem?

Gość cyrylica
http://www.youtube.com/watch?v=-X8US_i4Teo ­ Aby cię rozśmieszyć, wygłupiam się, chociaż ludzie się odwracają i gapią, zupełnie mnie to nie obchodzi. Oddałabym wszystko, żeby cię zatrzymać, chłopcze. Moje serce pęka, kiedy cię tu nie ma. Wystawię balet na blacie stołu, zarządzę występ wielkości palca i mimo, że nie mam nagłośnienia, moje show nie będzie klapą, gdyż znajdę muzykę tutaj - w twoich oczach. O kurczę, zgłupiałam dla ciebie, kochanie. O rany, oszalałam. O kurczę, zgłupiałam dla ciebie, kochanie. Śmiało, niech blask twojej miłości zaświeci we mnie.(...)

Gość .............?.............
give me love- ed cudowna piosenka

Gość rgthyjuklioiutyhrgefwrgthyjuki
up