Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caviar classics

moja kolezanka uzywa szamponu i odzywki do wlosow za 600 zl!!!

Polecane posty

Gość caviar classics

firmy alterna,masakra .. do tego ma mase nablyszczaczy , kazdy za min 60 zl,witaminy na wlosy itd fakt faktem ma cudownie zadbane wlosy inni maja hopla na punkcie butow, torebek ale zeby na wlosy wydawac 600 zl za samo mycie i odzywka to ewenement chyba

można cudownie zadbać o włosy wydając 50 zł

Gość tyle tylko mogę
no to teraz dowaliłaś juz czytam co to jest i jedna odżywka mi się podoba i przez ciebie kupię :)

Gość Basia 555
Noo to musi bogata być, ale skoro ją stać :) Ja za tą cenę -poszłabym do fryzjera -do kosmetyczki -zrobiła tipsy -za resztę kupiła ciuchy (dużo ciuchów :))

Ja używałam alterny z kawiorem, dobre ale żadna rewelacja, teraz mam rumiankowy i włosy takie same.

Gość Hermiona z Lasu Przyzabytków
Ale to są jej pieniądze, co ci do tego??. PS mój kot używa szamponu za 300zł POWAGA :)

Gość so what???....
drażnią mnie ludzie którzy na siłę włażą do cudzych portfeli i myślą, że mają prawo oceniać cudze wydatki. No i co ze 600zł, dupa cie z zalu boli?

Gość sxsxwqswxsexd
dobrze, że chociaż pomaga bo często jest tak, że kupujesz super drogi krem i dupa, nie działa

dokładnie, przynajmniej jest efekt, a dla efektu jeśli kogoś stać to warto. Gorzej jak się wyda w chuj kasy i się okaże, że lipa. Jest mnóstwo osób które wydają w cholerę kasy dla marki, na jakość nie zwracając uwagi. A koleżanka ma chociaż piękne włosy.

tak na marginesie co do pomarańczki wcześniej- też mam kota i serio jego szampon to koszt 300zł. Używa mieszanki dwóch, każdy po 150zł. Ale nie wpadłam na to, że można o cenie szamponu zakładać topik :D:D:D