Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkokkko

CZY CZĘSTE WYRYWANIE BRWI W "NITECZKI" JE NISZCZY??POMOCY

Polecane posty

Gość kkkkkokkko

dziewczyny, jak w temacie, młoda i głupia byłam bardzo skubałam brwi (miałam grube , gęste) , aż zrobiły się z nich takie cieniutkie kreseczki teraz chciałabym je zapuścić, smaruje olejkiem rycynowym, ale śladu nowych włosów nie widać czy odrosną?

Gość Basia 555
Nie wiem Ale jak się wyrywa np. włosy na nogach to robią się jaśniejsze i słabsze, a jak goli, to ciemniejsze i twarde. Więc może spróbuj je podcinać te rzęsy.

Gość Basia 555
Ale co one Ci w ogóle nie odrastają czy coś tam jest?

Gość To zależy ...
Tak mogą nie odrosnąć, chyba czytałam gdzieś o tym.

Gość Goldi 2011
Raczej nie odrosną.

Gość fascynujące ;)
to dziwne, bo jednak pownny odrosnąć jakieś

Gość EleGannt
debilka, usunęła to co najpięknięjsze jest u kobiety , wyrwij jeszcze rzęsy , koniecznie i z vaginy usuń wszystkie włosy, laserowo albo przez podpalenie , wszystko jedno jak , nie zapomnij się ogolić na głowie na łyso i pokaż się tu na fotkach , ocenimy czy się nadajesz do obozu pracy w Auschwitz

Gość kkkkkokkko
nie odrastają wcale, i to już trwa od 7 miesięcy :( najpierw myślałam, że trzeba czasu potem smarowąłam olejkiem rycynowym (jakieś 2 miesiące) i odrosło kilka, ale to i tak mało mam gdziś takie brwi jak 2 zdjęcie, chciałabym takie jak na 1 http://i2.pinger.pl/pgr202/6d996039002ac5564bc4a915

Gość sajonara
niestety nie odrosną, a smarowanie też nic już nie da, podcinanie ? chyba tylko po to, by ci te co masz szybko rosły, ale to bez sensu. zniszczyłaś macierz włosa, tak jak to robią lasery, tyle że w krótszym czasie, a ty zapewne depilujesz latami?

Gość kkkkkokkko
sajonara już 7 lat je wyrywałam :(

Gość oiiii
próbuj, zapuszczaj ale szczerze mówiąc są niewielkie szanse, ze ci odrosną.

Gość bzdura, jakby tak było to
kobiety w wieku 40-50lat w ogóle nie musiały ich regulować cebulka potrzebuje czasu by się odrodzić a na nogach to złudzenie, od golenia wcale nie robią się grubsze, po prostu końcówka włosa jest delikatniejsza, nie to co włos ucięty w połowie a przy wosku, po wyrwaniu z cebulką po prostu więcej czasu mija zanim ta cebulka się odtworzy i zacznie produkować włos, który jak rośnie to jest widoczna włąśnie ta delikatna końcówka, a że ciągle ktoś woskuje co parę tyg to ma wrażenie że są słabsze. gdyby przerwać woskowanie i powrócić do golenia to po paru miesiącach będzie niemal dokładnie jak było do pół roku powinno być po staremu

Gość bzdura, jakby tak było to
ja reguluję brwi jakieś 5-6lat i jak tylko przestanę znowu zarastają po swojemu

Gość 363
tylko ze ja znam babeczki w wieku 40-50 lat, ktore latami wyrywaly wloski, teraz zaluja, ze brwi sa za cienkie, zapuszczaja od ponad roku (niektore dluzej) i co? pojedyncze wloski (te zbedne raczej) poodrastały, ale nie wszystkie i nie zanosi sie, zeby bylo lepiej.

Gość 363
chociaz w sumie to dziwne, ze wyrywalas je tylko 7 lat a nie chca odrastać. Mysle, ze jest nadzieja, smaruj olejkiem.