Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anioł i diabeł

BPD nie mogę uwierzyć, mam to.

Polecane posty

Gość Anioł i diabeł

BPD nie mogę uwierzyć, mam to. Szukałem przyczyn swoich kłopotów w zwiazku, który się rozpadł, teraz rozpada mi się kolejny, w zasadzie wszystkie konczyły się tak samo. W szoku jestem....mam dokładnie wszystkie objawy jakie są, wszystko mi się przez to rozpada. Teraz tak bardzo nie chce stracić swojej dziewczyny, a zachowuję się tak, ze rzucam ja co chwilę z byle powodu, potem proszę żebym mógł wrócić i tak w kółko. Jezuuu, wszystkie zachowania opisane w objawach tego mam i to już tyle lat, co teraz podobno to się bardzo ciezko leczy. Boze szkoda mi mojej dziewczyny, chyba powinienem ją zostawić zeby się ze mną nie męczyła tak jak do tej pory, przecież ja bedę ją krzywdził. Powiedzieć jej o tym ?

Gość agusia7263
A)

Porozmawiaj z lekarzem który wystawił Ci diagnozę, a jeżeli sam się zdiagnozowałeś to idź do lekarza.

Gość Anioł i diabeł
Sam się zdiagnozowałem, znalazłem w necie dokładny opis objawów pasuje idealnie. Pójdę do lekarza. Tylko cholera przeraża mnie to, że są bardzo małe szanse na wyleczenie tego. I dotarło do mnie, że ja tego nie kontroluję. Myślałem że jakoś nad tym panuję, a to błędne koło zawsze się powtarza, mam już we wszystkich sferach totalne kłopoty w mordę jeża szok. A ta moja biedna dziewczyna spalała się jak głupia, a ja takie huśtawki emocjonalne na maksa po bandzie robiłem. Ona mnie chyba zostawi bo myśli, ze ja to specjalnie robię, ze jestem taki zły i ją mam za nic. Już ma mnie za czubka. Jezu ludziska nie wyobrażacie sobie jakie to jest okropne. Ona mi nie wierzy, ze ja tego nie chciałem bo tyle razy odstawiałem takie akcje i strasznie przykre rzeczy jej mówiłem. I w dodatku raz ją kocham raz nienawidzę, w tedy szukam innych kobiet w nadziei, ze któraś mnie zrozumie, da tą pewność uczucia. Pojebanie z poplątaniem.

" Sam się zdiagnozowałem, znalazłem w necie dokładny opis objawów pasuje idealnie. " wyszukałam u siebie w ten sposób wiele chorób, powinnam już nie żyć. o tych psychicznych nie wspominając. co chcesz mówić dziewczynie? że wujek google powiedział Ci że ma borderline?

poza tym uwierz że nie chcesz mieć tego syfu więc go sobie niepotrzebnie nie wmawiaj

Gość Anioł i diabeł
masz racje, w sumie to chciałem sie wygadać

Gość Anioł i diabeł
moje, życie wali się już dokumentnie, wiec czy ja nie chce, ja na pewno nie chcę, ja tylko szukałem przyczyny. Miałem już trzy próby samobójcze, firma pada, i tylko te uczucia ciągle w tym walka, tylko ciągle to. A w dupie, mam dosyć wszystkiego. nie umiem tego wytłumaczyć już zmęczony jestem. Teraz jak sięgnę pamięcią to zawsze sobie mówiłem, ze będzie dobrze itd pozytywne myślenie i takie tam..i co.. A tam, ktoś to rozumie pewnie kto takie coś przezywa, ale ja pewnie nie bo lekarz nie zdiagnozował, co za pieprzone życie i te kobiety w tym wszystkim. Nawet teraz kasy nie mam na te wizyty u lekarza, echhh. Muszę najpierw firme na nogi postawić żeby mnie było na to stać. Mam nadzieję, że dotrzymam do tego momentu, jasne..dobra ide z tad