Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anciapanciaxdka

nie radze sobie, pomozcie!

Polecane posty

Gość anciapanciaxdka

Witam. mam problem - jest nim irracjonalny lek przed ciaza a co za tym idzie przed wspolzyciem. Musialm odstawic tabletki, mam problemy zdrwotone i teraz swiruje na punkcie ciazy. Boje sie wspolzyc z chlopakiem, nie ufam gumka, wiem ze pekaja. Boje sie ze gdy bedziemy sie kochac gumka peknie a wtedy bym chyba umarla ze strachu. Chce sie z nim kochac, seks sprawial mi ogromna przyjemnosc, ale boje sie !!!! Pomozcie, czy mozecie zaproponowac jakies metody antykoncjepcji, albo jakos pocieszcie :

wszystko zalezy od tego czy chcesz w przyszlosci miec dzieci czy nie...jesli nie to najlepszym rozwiazaniem jest podwiazanie jajnikow lub nasieniowodow ( obecnie legalne, jak sie dowiedzialam niedawno, koszt ok. 2 tys). a jesli chcesz miec dzieci kiedys tam to pigsy anty plus gumki oraz odlozona kasa na ewentualna aborcje. wspolczuje, znam 2 kobiety ktore maja taki problem jak ty...to bardzo przykre

Gość anciapanciaxdka
chce miec dzieci, ale narazie studiuje i nie moge sobie na to pozwolic... nie moge brac tabletek, a na aborcje w zyciu bym sie nie zgodzila.