Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaf21111

Moja była nie miała nawet kasy dla mnie na prezent.. Tragedia .

Polecane posty

Gość Przemyslaf21111

Temat trochę kontrowersyjny :d ale przechodząc do konkretów to musiałem z nią zerwać.. Niby nic wielkiego ale jakiś problem był . Mniejsza o kasę ale do tego jej charakter był katastrofalny dla mnie , jakiś niewypał z niej . Była zaopatrzona w swoją sąsiadkę która znalazła sobie sporo starszego faceta który jej zdaniem wyciągnął ją z dołka biedoty. Tylko to było pseudo zapatrzenie... nienawidziła jej za to że sąsiadka miała więcej kasy. Pousuwała ją i jej rodzinę z portali społecznościowych :d mówiła też że chciała by znaleźć chłopaka który by jej też kasę dawał ale z takim charakterem nie mogła na to liczyć więc uwzięła się na tą sąsiadkę. Ja pierdole z kim ja byłem :-O

Gość niee wieeem
Znam gorsze przypadki niż ten :P jestem kobietą ale z całą pewnością moge stwierdzić ze kobiety są pierdolnieeeeete...

Gość Heniu
Potwierdzam. Kiedyś miałem babę, której co chwila odbijało na punkcie faceta. Co ciekawe, był to czasem wokalista boysbandu, innym razem lokalny przedsiębiorca a najlepszy był "Heniu" - chodzący ideał. Miała go w telefonie zapisanego, ciągle o nim nawijała, ale jak próbowałem się dodzwonić to "nie ma takiego numeru". Najpierw myślałem, że celowo zmieniła jedną cyfrę ale przecież była głupia jak but więc ją przycisnąłem i szybko się okazało, że po prostu uroiła go sobie bym był zazdrosny. Czyż to nie chore?