Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

przedślubne horrory senne

Polecane posty

dziś miałam pierwszy sen związany ze slubem. śniło mi się że była godzina 14 (ślub mam mieć o 16) a ja sobie dopiero przypomniałam że to dzień mojego ślubu i nie poszłam rano na umówione wizyty do fryzjerki i wizażystki....

Mnie się ostatnio śniło, że budzę się, a tu już dzień ślubu. Bez zaproszeń, bez fryzjera, bez wizażystki, bez kiecki... Nic nie zdążyłam zrobić xD A dzisiaj mój narzeczony opowiedział mi, że jemu też się śnił ślub. Tyle że był na nim straszny zamęt, my nie wiedzieliśmy, co robić, goście wprowadzali chaos... Biedny :D

Gość podpowiedz szybka
ja tez mialam takie sny. snilo mi sie ze w dzien naszego slubu nic kompletnie nie bylo zrobione, ja nieuczesana, nieumalowana gosci brak a juz do kosciola trzeba jechac. ale mialam tak jakies 3 miesiace temu. do slubu zostalo 7 miesiecy i teraz to juz mi sie snia tylko suknie bo nie wiem jaka wybrac

Gość Mam podobnie :(
I to bardzo śnią mi się takie rzeczy... Dzisiaj np śniło mi się, że przypomniałam sobie że za 3 dni ślub, a buty ani nie rozchodzone ani nie pochodziłam w nich za bardzo żeby noga się przyzwyczaiła... To akurat taki mniej drastyczny sen A ogólnie często mi się śni, że budzę się w dzień ślubu i zdaje sobie sprawę że nie kupiłam sukni, nie umówiłam wizyty u fryzjera i kosmetyczki itd.. Koszmar...

Gość barnej
baby to mają problemy. nie zazdroszczę - szczerze...

Mnie się kiedyś śniło, że biorę ślub w mojej krótkiej, czerwonej sukience ze studniówki. Ech...

Gość mojalissa
ja tez mialam wiele podobnych snow. jeden do dzisiaj mnie troche przeraza bo, snilo mi sie ze spieszylam sie do kosciola i mialam na sobie czarna suknie slubna i przechodzilam na skroty poprzez wielkie bloto:( ale wiekszosc moich snow dotyczylo mojej fryzury i makijazu, i faktycznie ze swoijej fryzury nie bylam do konca zadowolona:(

dzisiaj znowu jakieś horrory miałam. ale nie pamiętam dokładnie z czym związane... masakra. w tym miesiącu bardzo dużo załatwiamy spraw slubno-weselnych i pewnie stąd te sny