Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kkkkretwe

yyulyi

Polecane posty

Gość kkkkretwe

jestem jeszcze młody, więc lubię i chcę się bawić, nie żałować ani chwili, to co da się to naprawić,jeszcze teraz póki młody zegar tyka, jeszcze nieraz, wiem, że poczuję smak ryzyka, czasem sobie siadam na fotelu sam do siebie gadam, myślę, życie mija, zadowolony z tego co zrobiłem dotychczas, lecz nie ukrywam wcale, że chciałbym czas cofnąć, ale trzeba się rozwijać, do przodu życie popchnąć, uważać na to, by tych samych błędów nie pierdolnąć, przez niejedną głupotę odebrałem sobie wolność, nie żałuję ,ani trochę, dało mi to do myślenia, albo było praktyką na przyszłe życie, obym się tylko mylił, mam muzykę, niech to starczy. Pytają co będę robił gdy będę starszy?Na ten znak zapytania odpowiadam: się nie martwcie, choć nie mogę zagwarantować, że nie skończę marnie, wiem co to znaczy stracić kogoś na kim zależało, szkoda, że tak się stało, ale nie żałuję, bo wierzę w to, że gdzieś tam czeka ta jedyna. 26 maj 1979 - 14 luty 2013 Tyle już przeżyłem, i nie żałuję wcale tego, że się urodziłem, bo jestem tutaj z wami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować