Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona chrapacza.....

chyba wyrzucę męża z sypialni,................

Polecane posty

Gość żona chrapacza.....

Witajcie! Ciekawi mnie co byście zrobiły na moim miejscu. Otóż po 5 miesiącach (był na szkoleniu) mój M wrócił do domu. Do mnie i moich bliźniąt. I wszystko super,dopóki nie idziemy spać. Całą noc tak okrutnie chrapie,że budzi mi dzieci (śpią w łóżeczkach w naszej sypialni). O mnie już nie wspomnę. Nie śpię odkąd wrócił. I tak sobie myślę,czy nie przeprowadzić go do gościnnego pokoju....

lepiej go wyślij do lekarza bo zwykle chrapanie da się leczyć

może wyleczcie przyczynę chrapania a nie od razu tak drastycznie. ja bym tak tęskniła po takim czasu, że mógłby chrapać a chrapać. dzieci przyzwyczajone pewnie do ciszy i się budzą. ja przy moim odkurzam jak śpi, albo oglądam tv i jest ok.

Gość żona chrapacza.....
Jasne że bardzo się wszystkie stęskniłyśmy!!! Zdecydowanie wolałabym to jakoś nie tak drastycznie rozwiązać....Ale nie ma mowy o przespanej nocy. Poza tym mój mąż dość dużo przytył i to chyba kolejny powód tego chrapania....

Gość ALONIKIUSI
Do lekarza go wyślij a nie wyganiasz z własnego łóżka

Gość hdgfghjfghj
kup sobie stopery do uszu tlumiace halas - ja w takich spie

Gość żona chrapacza.....
Lornetnik Taaaa.....ale wymyśliłeś/łaś.....

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Koleś wychowuje nieswoje dzieci, a ta jeszcze coś pierdzieli.

Gość żona chrapacza.....
Stopery może i by były jakimś rozwiązaniem,ale nie będę słyszała dzieci... Poza tym,łatwo powiedzieć,poślij go do lekarza.... Chyba wszystkie chłopy tak chętnie chodzą po lekarzach jak mój. W życiu nie pójdzie. A dlaczego ...... bo nie.... Znam to bo już proponowałam...

Gość żona chrapacza.....
JAKIE NIE SWOJE DZIECI???????????????? Napisałam moje bliźniaki z przyzwyczajenia. Ale to są NASZE dzieci!

to on niech idzie do drugiego pokoju, a tak wogole to poszukajcie przyczyny chrapania, zawsze nie bedziecie spac w oddzielnych łóżkach

Gość Cukrowinkaaa
no a wcześniej nie chrapał? Bo nie rozumiem jak w ciągu 5 miesięcy można zacząc tak drastycznie chrapać żeby dzieci budzic.

Gość moj tez chrapie
mój mąż też strasznie chrapie. Od czasu kiedy zaczął nasze małżeństwo niemal się rozpadło i nadal mamy kryzys. Mąż nie chce iść z tym problemem do lekarza. Próbowałam go nawet namówić na zabieg by choć trochę sobie ulżyć ale on oczywiście nie wyraża na to zgody. Przeniesienie do salonu też nic nie daje. Jego koncertowanie słychać w pokoju obok przy zamkniętych drzwiach. Stopery również nic nie dają a tylko bolą mnie od nich uszy. Dodam że trąkam męża w nocy, prosze by się poprawił a on wpada w tedy w złość że go budzę, spać nie daje itd. mam też 2dzieci 3latke i 4mies. Muszę do młodszej córki wstawać w nocy(karmię piersią) a do tego dochodzi chrapanie. Bywa że nic nie śpię. Ja chodzę zła jak osą mąż też się wkurwia że go budzę a później kłócimy się o dosłownie wszystko. Już nie raz była rozmowa o rozwodzie czy separacji. Autorko zacznij szybko działać by nie spotkało Cię to co mnie!

Gość Teraz zaczynam sniadanie
Oj znam ten bol,moj tez piluje tak ze na calej dzielni go pewnie slychac,zadne leczenie nie pomaga wyprobowalismy chyba juz wszystko,oprocz operacji bo na to maz nie chce sie zgodzic,ale ja go namowie,bo zyc tak sie nie da.ta strona ktora wlasnie chrapie i sobie smacznie spi nie rozumie tego ze ktos obok meczy sie przez cala noc i oka zmruzyc nie moze.Stopery tez probowalam ale po nich bardzo glowa mnie bolala,wstawalam poprostu zmeczona.Wywalenie meza z sypialnie tez bylo,no ale przeciez na dluzsza mete nie da sie tak zyc"osobno"Ja jestem juz naprawde tym wszystkim zmeczona i to bardzo.Czytalam artykul ze nawet dochodzi do rozwodow przez glupie chrapanie.Ale to wcale nie jest glupie chrapanie tylko powazny problem :(

Gość żona chrapacza.....
Czasami coś tam pochrapywał ale nigdy aż tak.... Myślę,że to przez jego otyłość. Gotuję lekkie obiady,nic smażonego,tłustego....Kupuję dużo owoców,warzyw....ale on przed snem podjada. A jak mu mówię,żeby wcześniej jadał kolacje,to się na mnie wkurza,że mu żałuję....A tak nie jest :(

Gość żona chrapacza.....
Lornetnik Ale uparciuch z Ciebie! To są NASZE długo oczekiwane i wywalczone córeczki! (przeszłam mnóstwo zabiegów i operacji) Przyjmij do wiadomości! Poza tym nie o Nie chodzi tylko o problem z chrapaniem....

Gość żona chrapacza.....
Dziewczyny! Wiecie,jakoś mi tak raźniej,że nie tylko ja mam ten problem. Ten kto nie wie jak to jest,być co chwilę wybudzanym przez chrapanie,niech się cieszy.... A męża bardzo kocham i na pewno podejmę walkę z naszym problemem. O stałym opuszczeniu sypialni,też nie ma mowy. Dziękuję za słowa otuchy! :)

Gość Teraz zaczynam sniadanie
otylosc na pewno sprzyja chrapaniu,ale niekoniecznie najczestrza przyczyna jest skrzywiona przegroda nosowa,moze kilka czynnikow sie na chrapanie zlozyc.Moj maz jest szczuply a podejrzewam ze jest w stanie pobic rekord w chrapaniu :( A wiecie,ze chrapanie w decybelach jest rowne startowi samolotu? Az sie wierzyc nie chce prawda?

może niech bliźniaczki śpią w innym pokoju bo chrapanie męża może powodować alergia na NIESWOJE DZIECI

Gość żona chrapacza.....
Wywalczone,bo walczyłam z moim organizmem,tzn.z torbielami,chorą tarczycą, endometriozą i mięśniakami. A dzieci urodziłam przez cc w 37 t.c. :) :)

Gość żona chrapacza.....
O pokoju dla dzieci tez myślałam. Niedługo mój mąż będzie miał urlop i zamierzamy przygotować pokoik dla dzieci. Może to też będzie jakieś rozwiązanie. Alergia na własne dzieci??????????????? Nigdy!!!!!!!!!! Chociaż bym na oczy nie widziała to nie wyżyłabym się na dzieciach! One są moim największym Skarbem!

Witam w klubie, żono chrapacza. Mój mąż jest szczupły a chrapie tak ... że sam przez swoje chrapanie się budzi. Na szczęście nasze dziecko nie budzi się przez to chrapanie, ja niestety tak.

Gość żona chrapacza....
ewela

Gość żona chrapacza....
miało być : ewela :)

Gość redgolds
mój mąż też chrapie niemiłosiernie, nie jesteś sama, ja śpię w stoperach bo inaczej nie da rady. Lornetnik jak się przyczepił, he, he