Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulaa290217

Witam wszystkich;)

Polecane posty

Mam problem. Mój chłopak chce wyjechać do Holandii-sam ;( Ja siedzę w Pl bez pracy, on ma prace, ale ze względu na małe zarobki chce wyjechać na rusztowania. 3 tyg będzie tam, a tydzień w PL. Mi nie kazał już wyjeżdzać za granicę dlatego, że jak byłam w Nl to często się kłóciliśmy, bo źle znosiłam rozłąkę. A teraz się okazuje, że On wyjeżdża nie uzgadniając tego ze mną. Kiedyś mi obiecał, że razem wyjedziemy, a teraz....;( ja nie pracuje i cały dzień siedzę w domu i w dodatku nie mam kasy. Niby On chce mi dawać jakieś pieniądze jak wyjedzie, ale ja chce by niezależna od nikogo. Boję się, że jak wyjedzie to ten związek nie będzie miał sensu i się rozstaniemy. co ja mam robić??? pozwoli mu wyjechać??? pomóżcie mi.!!!

a masz inne wyjscie? Co przywiazesz go do krzesla ? Czemu sie klocisz ? Co za klotliwa baba z ciebie :-P.

Gość kolaż
fajny mail x taki adekwatny

Gość yyyyyyyy ooo
a czemu nie pojdziesz do pracy?? rak nie masz ???

Po 1 on chce mnie wspomóc finansowo. po 2 ciężko jest z pracą żeby gdziekolwiek znalezc a po 3 dziękuję za naprawde miłe odpowiedzi....trochę zrozumienia.!

Gość yeeeessssss
znaczy jest twoim sponsorem?" x no cos ty? szczerze kochajacym szczegolnie w walentynki