Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 ..gdzie jesteś Romeoooo:(:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROmeo ALfa i Omega Napisano Luty 14, 2013 dymam Alfa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romeo Alfa Napisano Luty 14, 2013 tuz za Tobą najdroższa ... obróć się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Fuj heh bleh;-):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(((d(-_-)b))) 0 Napisano Luty 14, 2013 Ile lat liczysz sobie samotna Dżulietto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 "dzie, dzie"? bo nie widze;-):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(((d(-_-)b))) 0 Napisano Luty 14, 2013 i czyś ideałem kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Kobiety o wiek sie nie pyta, i tak zrobie trzy ehkhskhym yhm :D no:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romeo Alfa Napisano Luty 14, 2013 nie widzisz, to sie dobrze składa, bo jestem okulistą, więc możemy połączyć nasze interesy, najważniejsze interesy .... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Romea nie ma, jemu też ktoś pewnie zabrał nick heh, a mogę być tymczasowo ja? Me obowiązki szczęśliwie oddaliły się w siną dal, przynajmniej o jakiś czas :D No więc, nie powiesz mi, że ktoś Ci ukradł nick, a i przy okazji Twego Walentego;>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Jest mój Romeo..bo tak po prawdzie to Ciebiem zem szukała;-) Ja tez mam luzik do hmmmm troche mam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Alfa..a strzelic Cie z gumeczki delikutasnie?;-) heheheeh Okulisto Ty? haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 czyli skoro nie masz dziś Romea to nie pozostaje Ci nic innego jak walić tynki - tylko tu też by sie ktoś przydał to ekipy budowlanej heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romeo Alfa Napisano Luty 14, 2013 oj ja takich zabaw perwersyjnych nie lubię :D żegnam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Jeden potencjalny Romeo juz odpadł;-) Zero woli walki haha... To idziem walic te tynki? Agencie T? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Poza tym, Romea Ci nie życzę, bowiem jak zapewne pamiętasz, on umiera, a Ty zaraz po nim :/ Proponuję coś bardziej z happy endem Dwa rody, jasne jednako i sławne, Tam, gdzie się rzecz ta rozgrywa, w Weronie, (werone mozna zmienić na jakieś miasto wojewódzkie) Do nowej zbrodni pchają złości dawne, (ten wers bym zmienił na "do nowej miłości pchają serce sobie bliskie) Plamiąc szlachetną krwią szlachetne dłonie. (o tym nawet nie wspomnę, wiec z wiadomych wzgledów pomijamy :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Wiesz, zawsze mozna coś wyburzyć i wybudować na gruzach zgliszczy coś nowego :D Wszak zawsze to lepiej budować niz niszczyć. Ale zważ na to ,ze dopiero lekko po południu, poczta wciąż kursuje i jeszcze może przyjść do CIebie listonosz z miłosnym wyznaniem ... swoim lub czyimś :D heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Moze wiec badzmy soba, po co mi byc Julia skoro jako A..jestem cudownie skromna, delikatna i powabna.. Listonosz puka dwa razy, jednakze mnie nie ma w domku bo jestem na turnee..wiec chocby pukal nikt mu nie otworzy, ale nie spodziewam sie listonoszki( bo u mnie to chodzi pani doreczycielka wiesz?) hahaha od lat nie dostalam listu no chyba ze z banku tudziez z ubezpieczalni:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S2hsAJSYm3U o Romeoooooo ooooo:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Skoro Ciebie nie ma w domu, to wciąż ja mam szansę, skoro w nim jestem - przynajmniej jeszcze przez jakiś czas. A co do listów, to dawniej je dostawałem, sporo, sam też nie mało ich pisałem, ale to dawne dzieje i nie była to walentynkowa poczta - tak czy siak oczekwianie na taką pocztę, starannie dobrane koperty, pismo (oj tak, staranne pismo to mnie kosztowało spooro heh). Ale od lat spokój, nawet bank i ubezpieczalnia nie pisze ( a propo - a tak na studiach męczyli,zeby nie użuwać słowa "ubezpieczalnia:D ) Masz rację, sprowadzenie sytuacji do bycia sobą sprawdza sie najlepiej, bo potem gdy czar zauroczenia mija, okrutna rzeczywistość odziera nasze ideały z cudownej otoczki heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Julio, to ode mnie przyjm to http://www.youtube.com/watch?v=NkBc50vE9wI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 całkiem fajne to wezwanie do Romea! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 ah ah.. na moich nie uczyli ...ja specjalnie tak pisze, nie sadzisz chyba, ze mam jakies braki intelektualne uhmm;-):P Tez pisywałam listy na pieknej papeterii pachnacej perfumami ktorymi aktualnie spryskiwalam swoje cialo..eh te zcasy nie wroca, dobrze ze mamy wspomnienia... Oooo Romeeooooooo oooooooo:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 PS. za efekty video nie odpowiadam, lecz jedynie za przekaz audio-recytatorski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 och najdroższa Juilo, chyba nie zwątpiłaś we mnie sądząc, ze mógłbym Ci zarzucić jakiekolwiek braki a słów płynących z Twojej klawiatury nie wziąć za formę i koncepcję naszej pisaniny? :) Tylko osoby inteligentne i błyskotliwe potrafią tak pisać :D A to jeden z czynników składających sie na mój ideał! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Romeeeeoooooo bylam po papierosy, czy wybaczysz ze nie napisalam zw? Moj Boze..stracilam Cie czy nie? oh ohhh szlocham... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 ehh Julio, Roniąc za Tobą łzy i studząc nimi swe rozgrzane serce cierpilwiem czekał swej nagrody jaką jest Twa odpowiedź i w tym błogim uniesieniu spieszę Ci napisać: oto jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Kochany!!!!! czekales...słodkie to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 z tym papierosem w kaciku ust wygladam bardziej jak Dejzi kaczora Donalda nie mylic z TYM Donaldem...a nizeli Julia;-) hihihihihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Czekałem, bo wiem, że i Ty byś czekała. Nie czekać w taki dzień to grzech, uciekać głupota, a ukrywać się to niezrozumiałe. Powiedzże Miła ma, czemuż to w tym okrutnym czasie tak trudno trafić na swego Romea i swą Julią, godząc się na prawie miłość lub kochanie za dwoje skoro mozna nie iść na kompromisy i być prawdziwie szczęśliwym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach