Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhrrnfr

oszukana na tablica.pl

Polecane posty

Gość uhrrnfr

szukałam czegos do mojej córci, znalazlam ogloszenie z za darmo odda ubranka, a że daleko to zapytalam czy wyśle. Oczywiscie sie zgodzila ale pod warunkiem że przeleję 7zł na konto za wysyłkę, no i kase jej przelałam... po czym ogłoszenie znikło, z tą osobą nie mam kontaktu.... co teraz?przeciez nie pojde na policje za 7zł? dojazd tam więcej mnie wykosztuje

Gość uhrrnfr
pomózcie

Gość dddarra
No na policję to nie bardzo, ale może zgłoś gdzieś do administratora tego portalu :(

Gość kafeteris masz łeb jak jajko
kiedy to było? może jeszce niw ysłała? poczekja kilka dni albo napsiz do kobiety, zadzwoń

Gość takasobie789
ale chyba nic nie zrobią bo przeciez co chwile piszą żeby nie przelewać kasy bo to nie jest serwis aukcyjny. Gdzie ty miałaś rozum?

Gość uhrrnfr
no dwa tygodnie temu, juz czekalam.ale mój czas minął nie mam żadnego kontaktu do niej ani telefonu ani nic a na maila nie odpowiada

Gość nie masz raka wyluzuj
dopisz ja na stronie dodajoszusta.pl moze tam byc wiecej osób, oszukanych przez te sama osobe

Gość kombinatorka domowa
wpisz w google jej maila i moze wyskocza jakies strony z jej ogloszeniami a moze i znajdziesz podobnie oszukane przez nia osoby

Gość do uhrrnfr
ale cholera jasna! przez waszą głupotę tacy ludzie zyskują i chodzą po tym świecie!!!!

Gość huiuruige
naiwność!!!

Gość zasmucona ankietą...
Na Tablicy.pl nie warto kupować żadnych rzeczy elektronicznych ani ciuchów czy zabawek dla dzieci. W tych działach jest masa oszustów.