Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki są tutej

Dlaczego prawiki nigdy nie uprawiały seksu?

Polecane posty

Gość prawiki są tutej

Takie pytanie na dzisiaj stawiam.

Gość dndsnfsnf
Bo som brzydkie i gupie, o!

Gość bo mają
np 5 lat, to za wcześnie.

Gość prawiki są tutej
Ja mam 21, czas ruchać a tu nic.

Gość właśnie dlatego będziesz
no cóż macie po 20 kilka lat i związku nie potraficie zbudować. Macie coś z deklami nie tak i tyle

Gość Strudent strudencik
Co ma nie umiejętność budowania związku do tego? Miłość to nie jest coś co można wymusić czasem przychodzi czasem nie. Jeśli uważasz mężczyznę, który nie korzysta z przygodniego seksu czy wizyt u prostytutki bo chce zrobić to z kobietą, którą pokocha naprawdę za kogoś kto ma coś z głową to już Twój problem.

Gość właśnie dlatego będziesz
Jeśli uważasz mężczyznę, który nie korzysta z przygodniego seksu czy wizyt u prostytutki bo bla bla bla x Czy coś takiego napisałam ? Tak GARDZĘ PRAWIKAMI takimi jak na kafe, to nie są faceci tylko zwykłe upośledzone cioty. Poczytaj co oni wypisują

Jest milion jeden powodów, ale najczęściej bo są brzydcy, głupi i mają nieznośny charakter. Jak się w realu zachowują tak jak tu to ja się nie dziwię, że są sami

Gość prawiki są tutej
A jak się buduje związek. Wypunktuj, skonfrontuje to z tym co ja robię. Wydaje mi się że problemem może być tutaj to że jestem mało towarzyski.

co za pytanie :o ale ok... -poznaje się tą drugą osobę -najpierw zwykłe rozmowy o pierdołach -coraz poważniejsze tematy -zwierzenia, wyznania, pierwsze kroki ku uczuciu Oczywiście nie wiadomo kiedy uczucie przyjdzie, może przyjść nazajutrz a może za rok. To tylko tak z grubsza jakby kto pytał

Gość prawiki są tutej
Tak właśnie myślałem - nie spełniłem pierwszego punktu - nie poznałem nikogo z kim miałbym stały kontakt i mógłbym toczyć rozmowy. Próbowałem za to na siłę kogoś przypadkowego poznać - bez rezultatów.

Nie można na siłę, czy ty byś chciał żeby ktoś usiłował cie poznać na siłę ? Wątpię. Do znajomości trzeba z początku podchodzić na luzie a nie. Potem zobaczysz z tą mi sie fajnie pisze / gada a z tamtą nie i dalej samo pójdzie :)

Gość dfgdg
pierwsze kroki ku uczuciu Oczywiście nie wiadomo kiedy uczucie przyjdzie, może przyjść nazajutrz a może za rok. Właśnie Edward - uczucie - Jeśli nie poczują tego dwie osoby jednocześnie do siebie to lipa i tu tkwi problem największy i podstawowy.

Gość prawiki są tutej
No ale zostawianie takich rzeczy jak poznanie drugiej osoby przypadkowi też mi się wydaje głupie conajmniej.

Możesz kogoś poznać na jakimś portalu czy czacie. Chodzi mi o to, że jak widzisz że sie nie klei od początku to sobie odpuść i szukaj dalej

Ile mieliście takich kobiet, z którymi chcieliście spróbować? Ja kilka, i to ich przeważnie nie znałem/było dużo młodsze/starsze. Także ciężko o wielką miłość. W takim wypadku trzeba zagadać, ale może mieć chłopaka itd. Czyli ciężko nie być prawikiem jeśli się stawia na miłość.

Gość prawiki są tutej
Ja miałem w ogólniaku takie panny które chciałem poznać. Czego to jest wina że się nie kleiło, jakich okoliczności? To chyba zbyt naiwne wytłumaczenie iż mieliśmy zupełnie inne podziały godzin i się mało co widzieliśmy.