intrygujaca 0 Napisano Luty 14, 2013 Witam jak skutecznie i szybko zlagodzic podraznienia okolic intymnych? Zalezy mi na jak najkrotszym czasie wyleczenia tego poniewaz wybieram sie na weekend w gory z moim chlopakiem, moze macie jakies rady na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AMichalik 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 ja na takie podrażnienia stosuje Multi-Gyn ActiGel. Po nim nie tworzy sie infekcja pochwy. Dodatkowo najlepiej go stosowac po każdym stosunku, ponieważ nie pozwala on na wchodzenie bakterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 Podrażniona jest skóra na zewnątrz, czy odczuwasz dyskomfort 'w środku'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia288 Napisano Kwiecień 28, 2013 Mnie na podrażnienie miejsc intymnych pomaga provag żel, który stosuje już od 3 lat, skutecznie nawilża, odświeża, zmniejsza uczucie pieczenia, dyskomfortu, oprócz tego chroni przed infekcjami, gdyż zawiera kwas mlekowy. Stosuje go zawsze po basenie, w podróży, przed stosunkiem, po goleniu itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AMichalik 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 tak samo stosuje multi gyn przed i po stosunku, po goleniu basenie itp i do tej pory zadnych problemow nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SariGo 0 Napisano Maj 17, 2013 a to nie wiedziałam ze multi gyn acti gel mozna tak samo stosować po depilacji miejsc intymnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgr Anna-spec.ds probiotyków 0 Napisano Maj 26, 2013 To zależy jaka jest przyczyna podrażnienia. Jeśli jest to rozwijająca się infekcja udaj się do lekarza. Jeżeli to podrażnienie mechaniczne zastosuj dopochwowy probiotyk ginekologiczny przez 7 dni oraz provag żel, który działa łagodząco i ochronnie.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach