Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna...23

zabrałam dzieciom ojca...

Polecane posty

Gość anna...23

poznnałam faceta, fajny. na poczatku nie zwracał na mnie uwagi. i to mnie zaintrygowało. razem pracujemy. i tak jakos wyszło. poderwałam go on ma 30 lat jego zona 31. on ma 2 małych dzieci. dzis wniósł sprawe o rozwód. on zarabia okolo 6 tys na czysto. jak myslicie ile bedzie musiał płacic na dzieci, i czy jej tez bedzie musiał placic. szkoda mi tych dzieci. ale chce byc dla nich ciocia, a ta jego zona gruba locha wydzwania do mnie i mi grozi, wysyła sms, chyba pójde na policje. boje sie.

Gość niestet, ale nie
masz sie czym chwalic dziwko

Gość anna...23
to nie nasz wina cos zaiskrzyło, to ta kobieta powinna dbac o ich zwiazek.

Gość straszne smuty ładujesz
:O może jakieś ciekawsze prowo wymyślisz?

Gość anna...23
oj zeby to było prowo.

Gość do mamy 6 latki
to go oddaj, skoro zabrałaś, i po temacie.

Gość kiskaaki
taaak powód do dumy

Gość kiskaaki
a co do alimentow to napewno dostanie minimum po 600 na dziecko przy jego zarobkach i jak zona nie pracuje to mozliwe ze na nią też bedzie musiał łożyć wiec sie tak nie ciesz dziwko ze bedzie na ciebie 6tysiaków wydawał :)

Gość anna...23
ja sama pracuje na siebie, zarabiam tyle co on na tym samym stanowisku. dlaczego wyzywacie mnie od dziwek, niestety ale to ta kobieta wogole nie interesowała sie nim. tylko dziecmi a jak on wracał do domu to musiał sie dziecmi zajmowac bo ona zmeczona była. a dzieci cały dzien w przedszkolu były.

Gość anna...23
2 lata, para jestemy od 7 miesiecy. od 4 mieszka ze mna. ta jego exzonka grubo nawiedzona.

Gość kakulka21
wlazłaś z buciorami w czyjeś życie a teraz sie boisz ze ci ktoś ryja oklepie,przydałoby ci się ,mam nadzieję że ciebie też zostawi dla innej żebyś wiedziała jak to smakuje

Gość angelak
heh czytac sie tego nie da!!!! zabralam dzieciom ojca!!! pamietaj ze los sie kiedys odwroci!!!! ze takie kobiety chodza po swiecie!!!!

Gość anna...23
co ona mu mogła zaoferowac, jak ona nic nie robiła, do pracy nie, obiad nie, tylko przez cały dzien z harlekinami siedziała. ona postradała zmysły, przez cały dzien w dresie. włosy tuste. a bleee a nawet jak mnie zostawi to nic sie nie stanie pocierpie troche i tyle. nie jestem od niego uzależniona.

Gość Masz slonko
23 lata? i zarabiasz 6 tys? I niby nie boisz sie, ze polowa dochodu jego pojdzie na dzieci i zone? nto skad ten temat i pytania? Prowo jak nic.

Gość czemu piszesz, że zabrałaś
dzieciom ojca? on już się nie chce z nimi widywać? co to za głupi pomysł, żę rozwód to wyrzekanie się dzieci?

Gość też mi problem....
Nie będę Cię oceniać bo zrobią to inni. Przez długie lata będziesz miała ciężko. A jak dzieci dorosną to Was i tę Waszą miłość docenią. Żeby nie było że ani dzieci ani wnuków nie zobaczy a na starość będzie przepraszał tak jak mój ojciec i nie wybaczę nigdy. A jeśli chodzi o sprawy finansowe to też nie zaciekawie. Nie wiem jak tam z majątkiem czy mieli intercyzę jak nie będzie podział, spłacanie, sądy. On ją zostawił z dwójką małych dzieci jak udowodni, że ją zdradzał co chyba nie jest trudne bo podaliście się na tacy to na nią jeszcze będzie płacił. Dwójka maluchów to sąd sięgnie mu nieźle do kieszeni. Jak mają kredyt to oczywiście też na pół. A skoro ma 6000zł netto to mają z czego. Jak ja byłam na rozprawie z ojcem o alimenty na mnie to sędzia mówił, że jakaś część musi zostać na utrzymanie ale dużo mogą zabrać. Nie płacenie też odpada bo odsetki. Sytuacja w kraju nie ciekawa a miłością się nie najesz.

Gość Ania...23
Tak tyle zarabiam, bo prace mam po znajomosci. Chodzi o to ze on nie bedzie już tyle czasu spędzał z dziećmi. Chodzi mi o niego. On ma dom. Chce go zostawić żonie i dzieciom. On bedzie spłacał ten kredyt jeszcze kupę lat.