Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhiteBlackberry

Negatywny test, brak miesiączki, co z tą ciążą?

Polecane posty

Gość WhiteBlackberry

Cześć! Dziewczyny... zacznę od początku. 2grudnia miałam przedostatnią miesiączkę, a 7 stycznia br byłam u mojej ginekolog i dowiedziałam się, że jestem w ciąży (4 tydzień). Następnego dnia znalazłam się w szpitalu, bo niestety poroniłam ;( Bardzo pragnęliśmy z narzeczonym dzidzie. 9 stycznia zostałam wypisana do domu. Ginekolog powiedziała, że 8 stycznia to "normalna miesiączka", że wszystko ładnie się oczyściło, możemy się od razu starać o dzidzie ponownie i nie musimy czekać. 22 stycznia pojechalam do najlepszej pani ginekolog we Wrocławiu i powiedziała mi dokładnie to samo. Że wszystko ładnie samo się oczyściło i możemy się od razu starać. Staramy się. Dziś mamy 14 luty, czyli mój 38 dzień cyklu, a ja nadal nie mam miesiączki. Robiłam tydzień temu 2 testy i zaskoczyl mnie wynik NEGATYWNY! :O Spodziewałam się pozytywnego. Pani ginekolog powiedziala, że okres nie spóźni się. Nigdy mi się nie spóźniał i powiedziała, że poronienie tak wczesne nie wpływa na przesunięcie miesiączki. Mam pytanko... czy testy mogły się mylić i po prostu nie wykryć tak wczesnej ciąży? Czy to dlatego, że testy wykonałam po południu zamiast rano? Przecież testy po dniu spodziewanej miesiączki można wykonać z tego co bylo napisane na ulotce o każdej porze dnia. (Cykle miałam zawsze 28-31 dniowe)

Czesc! Miałam identyczną sytuację do Twojej. Po naturalnym poronieniu miałam dostać normalna @. Niestety nie przychodziła. Testy nie potwierdzały ciązy. W 45 dc wybrałam się do ginekologa - i obecnie skończyłam już pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych. Dostałam je w celu wyrównania cykli po poronieniu. Nie dobrze jest od razu się starać o dzidzię mimo że lekarze zapewniaja że wszystko ok, ładnie oczyszczona itd. Miałam identycznie. Mogłam się od razu starac ale wyszło na to ze organizm nie doszedł do siebie mimo zapewnien lekarzy, jednak dla naszego organizmu jest to szok. Wzrost hormonów, spadek trwa.. Wybierz się do lekarza coś na wywolanie @ dostac i daj zregenerować się organizmowi :) Odpocznij przez chwilę i fizycznie i psychicznie

Gość WhiteBlackberry
Dziękuję za dpowiedź. poczekam jeszcze tydzień i ponownie zrobię testy. Jeśli będzie nadal negatywny wynik to pójdę do lekarza.

Gość lilka1435
Witaj...byc moze za wczesnie zrobilas test i rzeczywiscie nie wykryl on ciazy..poczekaj jeszcze z tydzien i zrob go ponownie rano:)