Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlossnicaa

Jestem z chlopakiem ponad 4 lata a on nie chce ślubu

Polecane posty

Cześć mam nadzieje że mi jakoś poradzicie bo nie wiem jak sie zachować. Sytuacja wygląda tak: jestesmy razem ponad 4 lata,rok temu zadecydowalimy ze w 2014 roku sie pobierzemy,mial sie w tym roku oswiadczyc, niestety niedawno usłyszałam od niego zeby jescze na nastepny rok przelozyc bo on nie jest pewny czy chce w przyszlym roku,ale mowi ze jest pewny ze chce ze mna byc. Niestety jgo matka do wsyztskiego sie wtraca, nastawia go przeciwko mnie i na kazdym kroku mu powtarza ze jest za mlody na slub,ciagle wsyztsko musi wiedziec.Moim marzeniem jest zalozyc juz rodzine, ale mam czekac jescze czy warto,co mam zrobic zeby go nie zmuszac a zmotywowac,wydaje mi sie ze to ona mu cos nagadala...

Zapomniałam dodac ze jest strasznym maminsynkiem, nie potrafi sie jej postawic, a robi wszystko co mu karze

A co to ma za znaczenie? Zadne z nas nie studiowało i raczej nie bedzie, on juz pracuje ja rowniez.

Gość Jak się żyje w konkubinacie?
????

Gość kafeMoniiiii
skoro jest mamisynkiem, to znaczy, że nie dorósł do ślubu. Nie ważne ile ma lat. Jak możesz chcieć założyć rodzinę z facetem, który się do tego nie nadaje? który nie jest samodzielny? dojrzały psychicznie?

Jak możesz chcieć założyć rodzinę z facetem, który się do tego nie nadaje? x po slubie facet sie zmienia, robi sie dojrzalszy, odcina sie od rodzicow i nosi kobiete na rekach

jak odetnie pepowine,to "pogadajcie",a na razie szkoda zycia na pierdolety

Gość fdvgdfs
Jeśli mieszkacie razem, uprawiacie seks razem to po co ślub. Skoro żyjecie praktycznie jak małżeństwo?

Gość urodzinowy gosc 28
na co ci ten slub? to zbedny wydatek, czy nie lepiej pojechac na fajne wczasy a reszte kasy odlozyc?

Gość Falista sukieneczka
ha ha smieszne te dzisiejsze dziewczyny :p ja mam 26 lat moj facet 34 jestesmy razem 6 lat i jakos mnie nie rusza ze on sie nie oswiadcza, rozmawialismy na poczatku i ja powiedzialam ze nie jest to mi potzrebne choc on powiedzial ze bardzo by chcial aleee jest super wiec po co to zmieniac!!! ???? wrzuc na luz cale zycie przed Toba!!!!!