Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzankaaaa 27

dziewczyny odrzucilyscie kiedys zaloty bogatego faceta ?

Polecane posty

Gość zuzankaaaa 27

/?

Gość kobietkakokietka23
Tak, coś mnie w tym człowieku bardzo drażniło, nie chodzi o wygląd, ciężko to opisać, po prostu nie przepadałam za jego towarzystwem. Nie był to żaden miliarder, ale można go nazwać bogatym.

albo ktos gada do rzeczy albo nie, nikt myslacy nie zaglada w portfel na dz dobry przeciez

Gość cdrcerdcerdfc
tak, odrzucilam zaloty syna wlasciciela duzej firmy

Gość SmutnaWalentynka
Zanim poznałam mojego obecnego faceta, miałam okazję poznać może nie bogatego ale dobrze zarabiającego mężczyznę. Nasza znajomość nie trwała długo bo ogólnie miał specyficzny stosunek do kobiet - sądził, że jeśli będzie kupował drogie prezenty to bez żadnych oporów wskoczę mu do łóżka "bo takie są kobiety"

Gość cdrcerdcerdfc
mlodsze ciacho nie meirz wszystkich kobiet miara swoich kolezanek. Ja nie potrafilabym z nikim byc dla kasy mimo iz sama klepie biede

Gość panna z bprsi
tak, lata temu startował do mnie koleś, kończył wtedy informatykę, teraz ma własną firme i chyba kupe hajsu,wtedy tez miał, ale od poczatku mi sie nie podobał z wygladu... drugi miał własna stajnie i kilka aut, nawet byl przystojny ale z zachowania straszny burak, desperat, wydal mi sie też zaborczy, balam sie go :O jeszcze byl typek co jezdził fiatem pandą i nosił okulary dolce gabana, nie wiem czy mozna nazwac go bogatym. mentalnie był dość biedny, mial wątpliwe poczucie humoru, przeintelektualizowany gosc, zakochany w sobie, dosc kulturalny jeszcze boagty arab jezdzacy mega szpanerska bryką, ale nie moglabym byc z arabem

Gość .wredna jędza
Tak, prawnik z własną kancelarią. Byłam dużo młodsza od niego (12 lat) i bałam się, że będę tylko zabawką do pokazywania kolegom.

Gość adelina12345
Tak kilka lat temu, był to zastępca dyrektora dużej firmy zajmującej się odszkodowaniem. Kasy mu raczej nie brak bo co raz wrzuca na fb zdjęcia z różnych zakątków świata:)

Gość kobietkakokietka23
Jeżeli do drugiej osoby nie czuję się chociażby sympatii, to nic pieniądze nie dadzą. Męczyć się całe życie z człowiekiem, którego się nie kocha lub nawet wręcz nie trawi:D w zamian za błyskotki. Nie, to raczej niemożliwe.

Gość SmutnaWalentynka
Macie czasem moment, że wam szkoda, widząc jak układają sobie życie z innymi? Bo przyznam, że chociaż za nic nie byłabym z tym który do mnie startował, to czasem mam takie przebłyski, że gdybym postąpiła inaczej to może część mnie by żałowała ale ogólnie wyszłoby lepiej xD

Dobranocka o 19:15 leci, tam to opowiedzcie;) dziś kobiety która na kasę nie leci i ze świecą bardzo ciężko znaleźć

Gość cdrcerdcerdfc
mlodsze ciacho jesli lubisz takie laski co to leca na kase to sie nie dziw ze non stop meidzy takimi bywasz, patrzysz tam gdzie nie trzeba. Tak jak kobiety patrza na akse tak wy widziecie tylko wyglad

Gość cdrcerdcerdfc
mlodsze ciahco ty myslisz ze kazda kobieta scierpi wszystko dla kasy?? bedzie z burakiem ktory jej nie szanuje?? bo tacy zazwyczaj bogaci faceci sa, mysla ze im sie wwszystko anlezy

Gość anonima animka
Też odrzuciłam takiego faceta, próbowałam długo zbudować z tego związek ale za wiele nas różniło. Poznałam swojego obecnego i odeszłam z dnia na dzień. Wiem że do tej pory nie może się pogodzić że wybrałam "gorszego", bez full kasy, samochodu itp A ja kocham mojego faceta ponad wszystko i nawet sekundę nie żałowałam swojej decyzji :)

Gość anonima animka
I on od tamtej pory czyli 4 lata nadal jest sam...