Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona8103

Grupa wsparcia dla mam/krąg matek Dąbrowa Górnicza i okolice

Polecane posty

Gość mona8103

Witajcie, Jestem świeżo upieczoną mamą, mój synek Kubuś ma 2,5 miesiąca jako pierwszorazowa mama przeżywam, oprócz radości związanych z macierzyństwem,również sporo rozterek i wątpliwości. Pomyślałam jakiś czas temu, że fajnie by było spotykać się w szerszym gronie, z innymi mamami ( nie koniecznie tylko tymi pierwszorazowymi ) i ich maluchami (bo nie wiem jak Wy, ale ja bardzo często nie mam z kim zostawić Malucha nawet na pół godziny), żeby porozmawiać, powymieniać się doświadczeniami, powspierać się nawzajem . Ja jestem z Dąbrowy Górniczej, ale jeśli o mnie chodzi, spotkania nie musiałyby się koniecznie tam odbywać, jesteśmy z Kubusiem mobilni. Zapraszam zainteresowane mamy do kontaktu, na forum albo na maila poe@tlen.pl , może uda nam się zebrać i podzielić i swoim szczęściem i spełnieniem, ale też zmęczeniem, frustracjami czy poczuciem samotności, które często mnie na przykład towarzyszą

Gość mona8103
saleminkaa8 niepotrzebna złośliwość z Twojej strony;) myślę, że jest grupa kobiet, które oprócz wielu, wielu radości, przeżywają też i trudności związane z macierzyństwem - i to wcale nie pomniejsza ich miłości do dzieci i zaangażowania. a moja propozycja skierowana jest do tych mam, które chcą o tym rozmawiać i wymienić się swoimi doświadczeniami. nie chodzi o to, żeby się nad sobą użalać, ale żeby szczerze pogadać o tym , jak się odnajdujemy w roli matki:)

Gość mama_ Maciusia_
Ja się chętnie dołączę :) też jestem z Dąbrowy i jestem mamą 3,5 miesięcznego synka :) również myślałam nad założeniem takiego topiku bo mój mąż całymi dniami pracuje a ja z małym jestem sama i często doskwiera nam nuda :) z chęcią bym nawiązała znajomości z innymi mamusiami, które szukają towarzystwa na wspólne spacerki itp :) pozdrawiam :)

Gość moja mała ma juz 2 lata
jestesm z Będzina. pracuje i szczerze mówiąc mam niewiele czasu na takie spotkania. Ale zyczę powodzenia - oby inicjatywa spotkała się z zainteresowaniem...

Gość pani Lalala
Dziewczyny, podbijam temat-sama niedługo mieszkam na Gołonogu, mam 2 miesięcznego synka, poszukuję innych mam na pogaduchy czy spacerki. Na razie założyłam grupę na FB, żeby się poznać i pogadać na początek online ale marzy mi się utworzenie dąbrowskiego klubu mam, który byłby bardziej aktywny. Zapraszam-dołączcie i poznajmy się: https://www.facebook.com/mamyzdabrowy

Gość matrioszkastudio
to ja też jestem chętna:)