Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lekidusue

Stymulacja prostaty

Polecane posty

Go艣膰 Lekidusue

Dziewczyny jak skutecznie wykona膰 masa偶 prostaty u m臋偶czyzn ???? a i czy jest to efektywne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wypowiem si臋 jako facet, gdy偶 moja dziewczyna pr贸bowa艂a kilkukrotnie stymulowa膰 moj膮 prostat臋. Problem jest w tym, 偶e trzeba nabra膰 troch臋 wprawy by dobrze to robi膰 i w og贸le trafi膰 w prostat臋 palcem. Pocz膮tkuj膮cym polecam zakupi膰 sobie masa偶er prostaty http://dyskretno.pl/masazer-stymulator-prostaty/ - poczytajcie to zobaczycie dlaczego te urz膮dzenie jest bardzo pomocne. Stymulacja przy pomocy masa偶era jest przyjemniejsza ni偶 palcem i do tego od pierwszego razu mo偶na znale藕膰 w tym co艣 przyjemnego, przynajmniej ja tak to odczu艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 137
troche to gejowskie mi si臋 wydaje .. Lepiej zr贸b mu masa偶 j膮der , a masa偶 prostaty zostaw gejom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gejowskie to jest praktykowanie takich form seksu mi臋dzy dwoma m臋偶czyznami. Wszystko co robi w 艂贸偶ku kobieta z m臋偶czyzn膮 jest co najwy偶ej heterowskie :) Czy Twoim zdaniem seks analny z kobiet膮 jest gejowski? Nie ka偶demu dany rodzaj mi艂o艣ci musi odpowiada膰, ale warto troch臋 poeksperymentowa膰 a nie tylko wk艂ada膰 i wyjmowa膰, a potem i艣膰 spa膰.

Udost臋pnij ten post

tak , uwa偶am ze seks analny jest w 100 % gejowski i nie dopuszczam czego艣 takiego miezy kobiet膮 a m臋zczyzn膮

Udost臋pnij ten post

miedzy kobiet膮 a facetem akceptuje prawie wszystko poza analem. czyli nie mam nic przeciwko gl臋bokim gard艂om czy tym podobnym ale anal uwazam za przegi臋cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to co uwa偶asz nie ma najmniejszego znaczenia; masz tak nasrane we 艂bie, 偶e nie zainteresuje si臋 tob膮 nigdy 偶adna laska tak czy inaczej. Ba nawet na zainteresowanie faceta nie masz co liczy膰...

Udost臋pnij ten post

ale co nie ma znaczenia ? Powiedzia艂em prawde ze anal jest dla gej贸w i tego nie cofam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zasadzie to sam nie mia艂em jeszcze okazji kocha膰 si臋 z dziewczyn膮 analnie ale jak wi臋kszo艣膰 m臋偶czyzn przesz艂a mi taka my艣l przez g艂ow臋 i na pewno kiedy艣 spr贸buje. Nie mia艂 bym tak偶e nic przeciwko temu gdyby ona chcia艂a to wypr贸bowa膰 i na mnie. Co do tego homofobicznego podej艣cia to nie ma si臋 w zasadzie o co k艂贸ci膰, gdy偶 nie jeste艣 jedynym co tak uwa偶a, nie miej jednak przez Twoje podej艣cie miliony heteroseksualnych par zapewne nie zaprzestan膮 tej formy mi艂o艣ci :P A wracaj膮c do tematu stymulacji prostaty to czyta艂em, 偶e jest to bardzo zdrowe i podobno dla niekt贸rych m臋偶czyzn przyjemne. Starszy kolega z pracy chodzi艂 na seri臋 masa偶贸w prostaty bo mia艂 z ni膮 jakie艣 wi臋ksze problemy, 艣miali艣my si臋 troch臋 z niego ale ka偶dy wiedzia艂 偶e chodzi o zdrowie. Podobno lepiej zapobiega膰 ni偶 leczy膰 a je偶eli ma by膰 z tego jaka艣 obupula korzy艣膰 dla pary to ja nie widz臋 nic przeciwko.

Udost臋pnij ten post