Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nia zrobic?

Potrzebna rada kobiety!

Polecane posty

Gość co z nia zrobic?

Witam mam taki problem Zostawiła mnie dziewczyna dla innego faceta ja mimo wszystko chce ją odzyskać i nie wiem co robić. 29sty trochę się pokłóciliśmy z jej winy, ale zaraz wszystko było wytłumaczone i calkiem miły wieczór z tekstami typu: Bałam się że mnie zostawisz a tego bym nie zniosła, jesteś facetem z którym chce być już zawsze i jestem tego pewna. Przyszedł 31 stycznie i niestety wszystko się posypało bo bajerowała z innym i już od pierwszego byli razem ze sobą a ja ją mimo wszystko kocham i chce ją mieć. Co myślicie mam czekać czy mam jakoś interweniować. Ani razu jej nie zwyzywałem ani nic cały czas miły raz tylko trochę mnie erwy poniosły ale powstrzymałem się

Gość Johny,terapeuta
Wiesz,jeżeli to Ty byś ją zdradził i chciałbyś wrócić to musiałbyś się starać o to aby Ci wybaczyła,zaufała.W tej sytuacji nie rób nic,nie odzywaj się,nie poisz,nie wydzwaniaj.Tak, jak dla Ciebie byłoby wszytko jasne.Pewnie sama będzie zdziwiona że tak szybo z niej zrezygnowałeś i z ciekawości sama się odezwie.Jest to ryzykowne ale przynajmniej nie będziesz natrętny

Gość co z nia zrobic?
Tak też się stało odezwała się do mnie ale była mało miła jak by mi chciała dowalić tym że noc spędza ze swoim nowym. Ja nie odzywam się do niej a jak ona już coś napisze to staram się być taki obojętny na wszystko bo też nie mogę pozwolić na to abym był na każde zawołanie

Gość a musisz byc
powiem tak: panna krecila juz wczesniej lody.Szukala pretekstu do zerwania . Po co Ci odgrzewany kotlet? Czy nie lepiej upiec swieze miesko i go ze smakiem zjesc ? Po co Ci wysmazona juz zelowka? Jestem kobieta i tak ci radze : zapomnij i znajdz inna kobiete , moze bedzie bardziej lojalna niz ta pszczolka Maja -z kwiatka na kwiatek.

Gość Johny,terapeuta
W sumie lepiej jest znalezc kogoś nowego.Przecież nawet jak wrócicie do siebie będą kłótnie o zazdrość,nie będziesz miał nigdy pewności czy jest Tobie wierna i możliwe że znowu Cię zostawi przez Twoje zachowanie.

Gość co z nia zrobic?
No ok też nad tym się zastanawiałem ale ja nie mam dobrego "bajeru" mam 25 lat i jakoś nie jest mi po drodze na imprezy itp. żeby poznawać nowe a ja jednak dalej ją kocham

Gość oto polska właśnie......
będziesz chciał taką wyruchaną przez innego kolesia cipę? obleśne to jest. on będzie ją ruchał swoim kutasem a ty chcesz ją odzyskac po czyms takim???:O obrzydlistwo. krzyż dziwce na drogę i niech wiedzie szczęsliwe zycie z tamtym. ona już wcześniej kręciła z tym łebkiem--a wasza kłotnia była tylko pretekstem do zerwania. widocznie nie odpowiadałeś jej na 100% i szukała czegoś innego--a jak znalazła chętnego to cie pozegnała.

Gość co z nia zrobic?
Ale mi nie chodzi o rady czy wracac do niej czy nie tylko o rady jak ja odzyskac

Gość a musisz byc
jasne, to idz i skamlaj jak pies do kosci .Tylko na to widocznie zaslugujesz .To jest rada w takim razie.

Gość za 3 razem to bachor juz z
skalaj jak pies o jej uwagę to jeszcze większe rogi ci przyprawi w przyszłości.

Gość lilijowa łodzia
jeśli chcesz rad jak ja odzyskac to jesteś pełen głupoty jak tampon nasiakniety krwia nikt ci takich rAD nie poda,,,mam taka nadzieję:> 🖐️

Gość co z nia zrobic?
Chce ja odzyskac po to żeby zobaczyła jak to jest gdy ktoś cie rzuca bez wytłumaczenia w jednej chwili chce tydzień ja zwodzić ze jej wybaczam a po tygodniu kop w du...

Gość Krzyś--12 lat ma obecnie.
żałosny jesteś i tyle w temacie.