Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaChlopca

Mamuski doradzcie jakas fajna zabawke dla 2letniego chlopca do 100 zl

Polecane posty

Gość MamaChlopca

Najlepiej jakas edukacyjna Ma juz troche wiec ciezko mi cos kupic bo nic nie wpada mi do glowy

kup mu duży zestaw klocków np.lego duplo, myślę,ze to fajny prezent, rozwija wyobraźnię, koordynację bardziej niż zabawka edukacyjna:)

Gość olk
duplo .

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
mój dwulatek średnio lubi klocki... uwielbia drogi z wadera i te autka http://allegro.pl/wader-50975-kid-cars-parking-2-poiomy-z-droga-i3015906866.html ma chopla na punkcie puzzli... Jeśli dziecko lubi malować to można też pomyśleć o tablicy http://allegro.pl/tablica-sztaluga-kreda-pisaki-papier-ikea-hit-i3000346212.html

Moja jak miala niespelna 3 lata to byla zafascynowana dominem obrazkowym ,czyli wyszukiwanie obrazkow takich samych i ukladanie kolo siebie ,ilosc kropeczek jeszcze nie rozroziniala,(dlatego domino kropeczkowe to za wczesnie) ale takie same postacie na obrazkach potrafila znalezc bez wiekszych problemow Misiek do miska, żaba do zaby,pajaca do pajaca itd

Gość hrhrthyhr
Moja córa dopiero rok później dorosła do klocków, natomiast jako dwulatka uwielbiała też właśnie tory Wadera. Można dokupywać części, łączyć zestawy. A nie ma lepszej edukacji (skoro już to takie ważne) jak konstruowanie i naśladowanie.

Gość MamaChlopca
Lego duplo mamy Co do pisania to pisze na kartce i ma tablice dwustronna na krede i pisaki z wadera autka tez mamy

jest mnóstwo fajnych książek dla dzieci - ja nie mogę się pwostrzymać od ich kupowania... albo jakieś mega proste puzzle - od 2 do 4 części na przykład. moja córka kochała je układać.

Gość MamaChlopca
to tez mamy juz

Gość Co jeszcze polecicie
??? co