Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczkoq2

CZY JA UMIERAM??? POMOCY!!!

Polecane posty

Podszywanie się i wypowiadanie w imieniu kogoś kto na to nie zezwolił , jest przestępstwem, radzę o tym pamiętać Arion.

Gość booggrrr
Tez mi wyglada na cos ze stawami...ja mialam artroze i takie same objawy jak ty...dopiero reumatolog przepisal mi glukozamine ..pilam przez rok..teraz jestem wyleczona i nic juz nie boli.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
a także filmu: "Jedzenie ma znaczenie" http://www.youtube.com/watch?v=8jC4GEkYbOI Mottem filmu są słowa Hipokratesa, ojca współczesnej medycyny: Niechaj pożywienie będzie lekarstwem, a lekarstwo pożywieniem. Przysięga Hipokratesa jest do dziś składana przez współczesnych lekarzy. Ale od czasów Hipokratesa nasze podejście do leczenia chorób się zmieniło Współcześni lekarze są bardzo słabo, o ile w ogóle, szkoleni z dietetyki. Nowoczesna medycyna obraca się wokół pigułki na wszystko. I taki stan rzeczy przemysł farmaceutyczny chce utrzymać, bo dobre zdrowie jest może sensowne, ale nie jest dochodowe. Choroby serca i rak to dwa główne powody przedwczesnej śmierci mieszkańców krajów zachodnich. Na trzecim miejscu są zgony z powodu błędów lekarskich i niepożądanych reakcji na leki. Skoro więc sama medycyna jest groźniejsza niż większość schorzeń, może warto przypomnieć maksymę, którą znają wszystkie kultury świata: Jesteś tym, co jesz i uświadomić sobie, że to, co wkładamy do ust ma znaczenie: jest albo doskonałym, paliwem dla ciała, albo gwoździem do naszej trumny

Gość kami433
miałaś robione prześwietlenie płuc? Ja miałam podobną sytuację ponad rok temu, bóle kości, zupełny brak sił, kaszel i ból w klatce piesiowej i z tyłu. Jeden antybiotyk zero poprawy, drugi zero poprawy, bańki to mnie rozłożyło zupełnie. W końcu dostałam skierowanie na rtg klatki a tam niespodzianka- powiększone wnęki płucne i węzły chłonne. Od razu skierowanie do szpitala na tomograf i okazało się ,że to sarkoidoza. zANIM JEDNAK POTWIERDZILI TO NA 100% TO MINĘŁO 4 miesiące.