Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imiona

Jakie imiona mają Wasze pociechy?

Polecane posty

Gość Coreczka w czerwcu
Moja coreczka bedzie miala na imie Zuzanna.a co do studiow:kolezanka po studiach potrafi napisac"gura" a inna po maturze jest inteligentna, potrafi odpowiedziec madrze na kazde pytanie.wiec nie kazdy po studiach jest jakims bozkiem. Co za glupi stereotyp,ze studia czynia z kazdego super czlowieka. Kolezanki glaby do potegi poszly na studia i sraja pod siebie przed kazdym zaliczeniem.a te,ktore mialy super oceny ze wzgledow finansowych skonczyly na maturze.

Gość MMM333
moim zdaniem najgorzej jak rodzice dają do typowo polskiego nazwiska dziwaczne imię np Jessica Malinowska, nie dość ,że głupio brzmi to jak dorośnie zawszę podając imię w urzędach będą pytać jak to się pisze czy Jessika, Jessica, Dżesika??? A przecież tle jest pięknch polskich imion...

Gość do: my mamysynka
a jak chciałas dac na imie synkowi?

Gość kręcikulka
Zastanawiam się jak wysoki iloraz inteligencji mają te które tu ubliżają innym, że nazwali swoje dzieci tak a nie inaczej... inteligentna osoba może uśmiechnąc się pod nosem ale nie obrzydzać komuś imię własnego dziecka... "INTELIGIENTKI" od siedmiu boleści...

Gość jak będzie syn to
Mateusz albo Tomasz a dziewczynka Alicja, Natalia albo Karolinka

Gość rudzia budzia
mój synek ma na imie Damian

Gość do njdhkjfdf
"njdhkjfdf skończcie z tymi pieniędzmi nawiedzone matrony, bo to ze ktoś ma pieniądze nie znaczy ze jest inteligentny!!! stolarz ma zakład i kasę ok, ale górnolotny, obyty i inteligentny to on na pewno NIE JEST! DOTARLO?" ok, ale to że ktoś poszedł głupi na studia nie czyni z niego inteligenta. Trochę wiedzy liznął nie znaczy że jest obyty. Nie potrafisz dyskutować a w momencie braku argumentów merytorycznych sięgasz do "argumentów" - przeciwnik jest głupi, bez studiów, mało obyty i jest robolem. A użycie takiego "argumentu" w jakiejkolwiek dyskusji to własnie brak kultury osobistej (zwyczajne prostactwo, że nie powiem dosadniej-wiesz jak).

Gość tataratara
Jaśmina

Gość pewnie też skrytykujecie :D
córka Agatka syn Filip

Gość sdkjfmnsdkjn
a wiecie za sa prowadzone rozne rankingi, w tym takze w zwiazku z poziomem wyksztalcenia matki? przyklad dla imienia Jaśmina Jazmine w tym samym badaniu została także opisana jako znajdująca się na 11. miejscu wśród 20 imion białych dziewczynek świadczących o niskim poziomie wykształcenia rodziców. Ranking 10 form imienia Jasmine rosnąco od najniższego poziomu wykształcenia matki kształtuje się następująco: Jazmine Jazmyne Jazzmin Jazzmine Jasmyne Jasmina Jazmyn Jasmine Jasmin Jasmyn

Gość tataratara
No to w próbie badawczej mnie pominęli - studia wyższe plus dwie podyplomówki:-)

Gość sdkjfmnsdkjn
ale 11 miejsce w rankingu z 20

Gość sdkjfmnsdkjn
chyba zle zrozumialas tresc

Gość tataratara
Zrozumiałam, ranking robią na jakiejś podstawie, przecież nie biorą danych z sufitu, choć akurat w przypadku takich rankingów mam wrażenie że tak jest

Gość tataratara
Zrozumiałam, ranking robią na jakiejś podstawie, przecież nie biorą danych z sufitu, choć akurat w przypadku takich rankingów mam wrażenie że tak jest

Gość MamaNikuni
Nasza córeczka ma na imię Nikola ale to tylko dlatego,że dostała je od doktora który pomógł naszej córeczce :) jego córka tak ma na imię i takie też wybrał dla naszej córki (my doktora poprosiliśmy o to ) na drugie ma Maria po swojej babci

Gość agabbbbbbbbbb
Moja córeczka to Aleksandra - Ola:) Podobają mi się także imiona: Marysia, Hania, Alicja, Tosia, Zosia, Ania, Magda, ja osobiście nie przepadam za wyszukanymi imionami

Gość tataratara
A mi znowu podobają się wszystkie "kwieciste "

Gość u mnie tez agata i filip
wiec nie skrytykuje

Gość a mój synek
Czesław :)

Gość upupupupupupupuupupuuuuuuuuuuu
up

Gość GS
A moje corki to : Nicole i Jessica. Czy wyksztalceniem tez mam sie pochwalic ? Patologią nie jestem.

Gość Polkasrolkaimajorka
Znam rodziny patologiczne,alkohol,papierosy że aż czuć jak otwierają drzwi,dzieci takie zaniedbane,brudne za małe ubranka,łobuzy,matki aż wypisany alkohol mają na twarzy w jednej z tej rodziny córki maja na imie Monika,Kasia i Magda z drugiej gdzie jest aż ośmioro dzieci a pięć dziewczynek mają na imie Regina,Małgosia,Basia,Antosia,Emilia chłopcy Stanisław,Marek i Paweł kolejna taka rodzina patologiczna jaką znam mają dzieci o imieniu Ania,Grześ i Dawid.Patologia a jakoś całkiem normalne imiona i nawet stare to według was te rodziny miały nadać imiona swoim dzieciakom tak : Brajan,Nicola,Jessika

Gość a ja mam w nosie
Co kto mysli.ja mam Roksane a kolejne bedzie albo Alessandra albo Alessia albo Matteo ;)

Gość mucha665
I racja to nie oznacza że się jest kimś gorszym ,bo chce się nadać swojemu dziecku ładne imie,ja np.nie chciałabym mieć na imie np.Ania czy Kasia bo spotykałabym co krok osoby o tym imieniu i cieszę się że mam niespotykane imie choć rodzice wtedy mieli problemy w USC bo tam babki nie chciały się zgodzić i załatwiali po znajomości na szybko i jestem za to wdzięczna rodzicom

my mamy Tomka i Franka. Jesli kiedys bedzie dziewczynka to najprawdopodobniej bedzie Lilianna (o ile do tego czasu nam sie pomysl nie zmieni :P)

Gość ojejejejejejejeeeee
Ja znam zabójcze połączenie Vanessa Buła :D

Gość Kulturalna
o widze, ze dzisiaj wypowiadajace sie kobietki potrafily zrobic to z kultura...wczoraj, co niektorym to chyba sw. Walenty w glowe walnal...

Gość Zzzzzztttt
Vivienne Cubasa,dziwne połączenie