Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Ciabatta

Mam 22 lata i w wolne dorabiam sobie rozdając. ulotki

Polecane posty

Gość Madame Ciabatta

czy nie za stara jestem na to? oprócz tego nie pracuje, studiuje dziennie ekonomie, czy po studiach zostane bezrobotna?

Gość SmutnaWalentynka
Za stara? Bardzo dużo studentów roznosi ulotki, dobrze, że sobie dorabiasz, żadna praca nie hańbi a bezrobotny może być teraz każdy po studiach też więc lepiej być zadowolonym nawet z takiej pracy.

Gość Prorok.
A studentki to nie powinny pracować w galerii ?

Gość gdzie on jest?
brawo za zaradność!!!!!!!

Gość Madame Ciabatta
Ale studiuje dziennie, więc jak normalnie pracować? W tym semestrze akurat codziennie od 17 do 21 mogłabym pracować, ale gdzie można pracować w takich godzinach oprócz call center? Kelnerka i praca w restauracji też mi nie odpowiada no i tam chcialiby więcej godzin dziennie. I boje sie też że gdybym poszła do pracy nie mogłabym jechać do domu na święta czy majowy weekend. Tydzień temu trafiłam na ogłoszenie które bardzo by mi odpowiadało tzn. po 4 godz dziennie od pon do pt, ale niestety nikt z tego ogłoszenia nie odpowiedział.

Ja pierdole, ale ci się nudzi :D Uwaga to jakiś transwestyta, nie gadajcie z nim, pewnie nosi sukienki i wypycha staniki skarpetkami 🖐️

Gość Madame Ciabatta
ta na górze kłamie,. bo odebrałam jej ex i leże z nim teraz w łóżku

Poważnie lecz się gimbusie 🖐️ Taki z ciebie student jak ze mnie święty Antoni Pustelnik 🖐️

Gość Madame Ciabatta
Jestem studentem i studiuje razem z twoim ex i codziennie się całujemy w męskiej ubikacji, a popołudniami gotuje mu obiadki, wzruszyłem się :(

Mojego exa w to nie mieszaj, to porządny facet, a ty to jakieś homo-niewiadomo :D

Gość Madame Ciabatta
prawda jest taka że twój ex jest gejem i dlatego traktował cie jak szmate, teraz jest nam dobrze razem i dzisiaj byliśmy na randce a ty siedzisz sama, kupił mi nową spódniczkę z Hello Kitty i wzruszyłem się a 8 minut i 24 sekundy temu płakałem bo zaśpiewał mi szlagier Urszuli "Konik na biegunach",. a ja zostałem wykastrowany i tęsknie trochę za swoim fallusem,. ale zawsze mogę podotykać fallusa twojego ex. :(

Gość Madame Ciabatta
Chciałem dzisiaj wejść pod jadący pociąg Kolei Śląskich, ale był odwołany :(

weź sie za jakieś normalne zajecie, nie wiem, sprzedawaj narkotyki pod szkołą, oddawaj się na dworcu starym dziadom a nie jakieś ulotki! to poniżające!