Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Dlaczego normalny,uczciwy,skromny i inteligentny facet nie może znaleźć kobiety?

Polecane posty

A branie mają cwaniaczki i przystojniaczki którzy zdradzają ?

pewnie tak naprawdę jest gderliwym dupkiem który widzi wady w innych, a w sobie wcale :)

Gość xxvictorxx
bo jest brzydki a laski leca ma macho ale skoro jest inteligentny to pewnie jakos rozwiaze swoj problem

Gość zapomniałeś dodać
że każdy facet z prawem jazdy zdradza :D

typowe bzdury kogos kto zwala na zewnetrzne okolicznosci zamast spojrzec na siebie

Gość sprawdzałem......
..każda jedna .ma kisiel w strimgach....na widok banderasopodobnego... z tym zrobi se dziecko a potem szuka jelenia bo tamten np bije.....

Gość hrhrthyhr
"branie mają"??? Widocznie taka "skromna" ciota jak ty czeka na branie, zamiast wyjść z inicjatywą. Mężczyzną jesteś czy miękką fają? Doprawdy... mdli mnie od jednostek płci niby-męskiej, które czekają aż je dziewczyna poderwie i użalają się nad sobą.

Bo nie potrafi zagadać, jest nieśmiały, niewystarczająco przebojowy? Czemu cwaniaczkom się udaje? Bo potrafią zagadać, no i instynkt. Silne geny, czy coś (pierwotne instynkty wybierania najsilniejszych genów, do urodzenia najlepszego potomka), bo potrafią być zabawni, zaimponować, bo nad hormonami nie mamy władzy. Różnie bywa.

Gość nie lubie to
Tak samo jak każdemu facetowi staje na widok cycatej solary :D Autorze - wiecej samokrytyki. Ach zapomniałam jesteś idealny tak jak ten zjeb samotny romantyk czy kto tak inny..

Gość opi[
Cwaniaczek rucha i porzuca a dobry mężczyzna wychowuje nie swoje dziecko. Dziecko kocha tego frajera i nieudacznika jak własnego ojca. A ojciec biologiczny-cwaniak ma los tego dziecka i jego matki gdzieś.

Gość nie lubie to
ci co tak o sobie piszą są najgorszym targetem. Omijajcie takich szerokim łukiem !

Gość ikuiuu
Tak samo jak każdemu facetowi staje na widok cycatej solary 8 Ty chyba masz na srane w bani!! Kto leci na cycastą solare?????? Skóra nienaturalna, spalona, dziewczyna nie nadaje się na matkę i na partnerkę i takich kobiet nie chcemy ale niestety coraz więcej takich.

Gość do nie lubie to
święte słowa

A kto mówi że czekam aż mnie kobieta poderwie? Ja wychodzę z inicjatywą ale ani nie jestem przystojniaczkiem-cwaniaczkiem ani nie mam sportowego samochodu więc pewnie w tym tkwi problem.

Gość kiedy skonczysz zakladac
w dzien w dzien poodobne tematy? jestes biedny i brzydki to ciesz sie zeby jakakolwiek cice chciala. Inne wyjscie dorob sie jak gudzowaty badz slawny jak ten oskar bez nog to bedziesz mial laski z najwyzszej polki

facet niezbyt przystojny A kto mówi że czekam aż mnie kobieta poderwie? Ja wychodzę z inicjatywą ale ani nie jestem przystojniaczkiem-cwaniaczkiem ani nie mam sportowego samochodu więc pewnie w tym tkwi problem. Khę? Tak sobie wmawiaj, że wszystkie lecą na kasę. Cwaniaczek, jeśli mimo wszystko potrafi się zachować, a nie jest totalnym chamem, ma tą przewagę, że potrafi zagadać, itp. Nie "zagaduje", tylko POTRAFI zagadać. Do kobiet trzeba mieć podejście, a żeby było trudniej, to są różne typy kobiet, które lubią rożnych mężczyzn i każdy typ podrywa się inaczej. Jeśli uważasz, że to przez brak kasy, to albo podchodziłeś do złych dziewczyn, albo podryw wykonywałeś w zły sposób: jak poinformujesz ją od razu, że nie masz kasy (czyli przejdziesz na temat pieniądze), to możesz być spalony, przez podjęcie takiego tematu, a nie stan konta. Nie wszystkie kobiety są złe. Trzeba tylko umieć z nimi postępować.

Tak, cały świat jest be tylko ty jeden jesteś fajny. Po prostu nie pasujesz, a w związkach są tylko idiotki i cwaniaczki, cała reszta umiera samotnie. Weź się za siebie zamiast jęczeć.

Ale dlaczego kobiety wiedzą że większość przystojniaczków cwaniaczków wykorzystuje kobiety i potem je porzuca a tacy jak ja są wiernymi partnerami a mimo to lecą na takich gogusi ? Tego nie rozumiem! Czy kobiety są aż tak głupie ?

Może obracasz sie w towarzystwie nieodpowiednich kobiet? Ja mam ograniczenia jeśli chodzi o mężczyzn,bo przebywam za granicą i chcąc nie chcąc mam tu ścisłe grono znajomych panów,którzy mi pod żadnym względem nie pasują...ale jak wróce do kraju to moze będzie "większy wybór" :-)

A gdzie jest napisane, że jesteś wierny? nosisz kartkę na czole, masz jakiś domkument potwierdzający twoją wierność? Prędzej widać desperację niż wierność.

Jakbym miał partnerkę to na pewno byłbym jej wierny.

i to ma być niby osiągnięcie? To podstawa, a nie zaleta która miałaby sprawić, że kobiety będą się o Ciebie zabijać.

Gość oihygtjk
Kobieta musi dostać po dupie by zrozumieć wartość dobrego mężczyzny

Gość gooooooooooooo
no wlasnie i bylbys nudny....

oihygtjk Nie tylko przystojni faceci potrafią unieszczęśliwić kobiete. Mój były był przeciętnym z wyglądu facetem,na pozór taki jak autor wątku,spokojny,miły,może nawet nieśmiały,ale miał też mankamenty W tej kwestii nie ma żadnych zasad :p

Gość gość
bo kobiety są głupie i nie ma już żadnych zasad moralnych

Gość gość
normalny,uczciwy,skromny i inteligentny facet - taki mężczyzna jest dla współczesnej kobiety "nudny" i takiego kategoryzują razem z ciepłymi kluchami czy ciotami a maminsynkiem nazwą faceta, który pomaga swojej schorowanej samotnej matce gdy przyjeżdża zamówiony węgiel na opał. Kobiety stały się tak złe jak mężczyźni sprzed lat, a że w kobiety wybierają facetów gorszych zachowaniem czy zasadami moralnymi od siebie to Ci dobrze wychowani są uznawani za cioty itp. i nie są widziani jako dobrzy-męscy i nie są wybierani. Widząc dzisiejszą kobietę - wulgarną, chamską, agresywną facet musi być dużo gorszy by pozostać w jej oczach mężczyzną.