Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam ciocia

Co kupic kolezance, ktora niedawno urodzila?

Polecane posty

Gość żyrafa155
tez jestem 2 miesiace po porodzie i chętnie bym skorzystala z takiego SPA,super doladowanie akumulatorow :)

Gość vcvcxv
dajcie spokoj z tym spa, pojdzie z przymusu albo sprzeda na allegro

Gość zostalam ciocia
ojejku a to kobieta jak ma dziecko to nie moze sie z kolezanka napic drinka?

Gość htfghjytjhtyjytjy
skoro karmi piersią to raczej nie może się napic drinka. zrozum ze juz nigdy nie będzie tak jak na początku, juz kolezanka ni ebędzie miała dla ciebie czasu, bo najwazniejsze będzie dla niej dziecko i badz taka namolna jak mucha!!

Gość zostalam ciocia
mysle, ze spa byloby dobrym pomyslem tym bardziej, ze kolezanka jeszcze przed ciaza lubila chodzic na rozne masaze:) Nie rozumiem dlaczego mialaby sprzedawac czy pojsc z przymusu.

Gość frsdfsdf
Ja mam 8 miesieczne dziecko i bardzo ucieszylabym sie z takiego podarunku. A co to matce to juz do spa isc nie wolno? My z mezem za 2 tygodnie wyjezdzamy na krotkie wakcje na kilka dni w cieple miejsce, a babcia zajmie sie mala. Rodzicom tez sie kilka dni odpoczynku naleza, a dziecku z babcia zle nie bedzie.

Gość Ale nie ma co
Ależ oczywiście że może ale jak dziecko jest starsze a nie taki maluszek.Mi nie w głowie było picie jakiegokolwiek alkoholu tak byłam zajęta dzieckiem i dla mnie to chore!!! Pierwszy raz posmakowałam piwa jak mały miał rok.

Gość zostalam ciocia
ale kto powiedzial, ze karmi piersia, kto jest namolny? nie widzielismy sie dawno to spotkanie jest zorganizowane przez nich przede wszystkim, mamy posiedziec pogadac i troszke wypic. Dziecko bedzie tylko na poczatku potem babcia je zabierze. Poza tym ja nie oczekuje by ktos mial dla mnie mnostwo czasu, bo ja sama go nie mam za wiele gdyz mam wlasna rodzine:)

Gość A powiedz mi po co
robiłaś to dziecko jak ci teraz przeszkadza?? Boże co za matki wariatki!!

Gość Ll;;qlwq;
a co Was to obchodzi???co Was obchodzi kiedy urodziła i że dopiero teraz prezent???co Was obchodzi czy bedzie piła i czy bedzie miała czAS i ochote na SPA???? AUTORKO UWAŻAM,ŻE POMYSŁ ZE SPA BEDZIE JAK NAJBARDZIEJ TRAFIONY!!!!!!!!

Gość zostalam ciocia
to, ze ty wypilas jak dziecko mialo rok to nie znaczy, ze kazdy ma robic tak samo.

Gość i to i tamto iii
karnet do spa to super pomysl i nie sluchaj tycj kwok, ktore w zyciu by dziecka nie zastawily, bo one pepowine przecinaja dopiero jak dziecko donszkoly idzie.

Gość Ale nie ma co
A pijcie sobie!!Dla mnie to bezmyślność. Coś jest nie tak skoro ona mając malutkie dziecko już oddaje babci by imprezę zrobić i się napić.

Gość Ll;;qlwq;
masakra co za ludzie,autorka pyta o prezent dla koleżanki,która jakiś czas temu urodziła dziecko,a teraz musi sie tłumaczyc czemu dopiero po 2 miesiącach,czy matka będzie piła,ile czasu ma zamiar u niej siedzieć i kto sie zajmie dzieckiem!!!PARANOJA

Gość frsdfsdf
Ja piernicze, co za matki polki tu siedza. Najlepiej zamknij sie w domu i siedz tylko z dzieckiem. Autorko daj sobie spokoj z pytaniem tutaj, zrob co ty uwazasz za sluszne.

Kobieta po porodzie to nie tylko matka, to wciąż KOBIETA i nie może poświęcać całej uwagi dziecku, bo wyrośnie na rozpuszczone i nie będzie potrafiło się sobą zająć, a matka będzie na każde zawołanie. U mnie w rodzinie jak się kuzynka urodziła, to wszystkie doświadczone kobiety, które mają dorosłe i nastoletnie dzieci powtarzały, żeby tylko dziecka nie rozpuścić od pierwszych tygodni. Trzeba okazywać dużo miłości i ciepła, ale nie można on stop zajmować się tylko i wyłącznie nim. Więc KOBIETA po porodzie właśnie powinna od czasu do czasu mieć szansę odpocząć i poczuć się kobieco...

Gość zostalam ciocia
no brak slow mi po prostu. Coscie sie tego alkoholu czepily i wyjscia bez dziecka na 2-3 godziny? Naprawde sa ludzie, ktorzy zyja inaczej i radze sie z tym pogodzic:)

Gość Ll;;qlwq;
ale przecież nikt tu nie pisze o niewiadomo jakiej libacjii!Ludzie,nie przesadzajcie!!Autorko,nie słuchaj tych kwok,bo to masakra jakas.

Gość i to i tamto iii
a co ma byc nie tak? Jak cora miala 3 miesiace to tez robilismy mala impreze i tez byla u babci.

Gość Ll;;qlwq;
no wielkie matki polki,co świata nie widzą poza pieluchami,a potem sie dziwią,że mąż sie zmienił po porodzie...

Gość zostalam ciocia
wedlug niektorych to, ze matka nie siedzi non stop z dzieckiem i o zgrozo wypije drinka z przyjaciolmi to patologia:O

Gość Ll;;qlwq;
no naprawde przesada!!!

Gość Ll;;qlwq;
Autorko,nie przejmuj sie,pomyśl nad tym karnetem i bawcie sie dobrze:)

Gość i ja swoje dołożę
niektórym z was po urodzeniu dziecka to rzeczywiście mleko do głowy uderza;) Nie każda kobieta musi karmić piersią, nie każda siedzieć z dzieckiem całe miesiące.. Proste. Nawet jeśli same tak robiłyście... Z własnego doświadczenia ci napiszę, że sama dostałam w prezencie od kogoś bliskiego karnet do gabinetu kosmetycznego na różne zabiegi na ciało. Moja córka miała wtedy niecałe trzy miesiące i jakoś nikomu nic się nie stało jak wyszłam;) Z reguły rzadko korzystam z takich przyjemności, ale to było bardzo fajne. Wyszłam stamtąd czując się znowu kobietą, a nie tylko matką:) I tak szczerze, to nie myślałam cały czas o dziecku. ALe pewnie wyrodna jestem i stąd takie podejście;) A do matek uciemiężonych - naprawdę nic nie stanie sie dziecku jak przez parę godzin zajmie się nim babcia. Patologią nie jetem, ale zdarzało mi się korzystać z takich okazji. Byłam też na weselu jak mała miała 1,5 miesiąca. Zapewniam was, córka jest normalna, nawet bardzo towarzyska i w zdrowy sposób związana ze mną...

Gość zostalam ciocia
nie przejmuje sie:) No chyba postawie na ten karnet, mysle, ze bedzie milym dodatkiem

Gość zostalam ciocia
dziekuje za taka opinie:) Utwierdzilas mnie w przekonaniu, ze wyjscie do spa jest dobrym pomyslem, kupie jej na wszelki wypadek taki karnet by mogla skorzystac w ciagu miesiaca:)

Gość marysiaa40
ja również niedawno urodziłam i dostałam od swoich teściów zestaw naczyń do zdrowego gotowania Philipiak uważam że to był bardzo dobry prezent, jedzenie teraz jest o wiele smaczniejsze no i zdrowsze :)