Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magmich

problem finansowy i z mężem

Polecane posty

Gość po 3 latach
autorko idz do banku i z nimi normalnie pogadaj.Powiedz w jakiej jestes sytuacji.Mezowi rob sparwe o alimenty(nawet jak nie pracuje to i tak musi placic) i bedziesz splacala kredyt.Jak bank wypowie Tobie umowe to bedziesz miala bardzo krotki czas na wplate calej sumy.Bo sprawa pojdzie do sadu i bedzie komornik.A wiesz ze jak masz 10 tys teraz kredytu i jak juz bedzie nakaz egzekwowania dlugu to koszta sadowe odsetki i oplata komornicza to z 18 do splaty.Wiesz ze sa taw.koszta dzienne jak juz sie ma komornika nie wiem ile u Ciebie bedzie dokladnie ale ok 8-10 zl.To zobacz jak bedzie szybko rósł dług.Zacxznij z tym cos robic bo czasu malo a dlug spory.I powiedz dla tesciowej ze jak komornik przyjdzie na dom to i jej rzeczy zajmie bo watpie zeby miala na wszystko dowody zakupow to moze go pogoni i jakos dacie rade

Gość Emmett Fitz-Hume
Separacja jest bez sensu, kosztuje tyle samo co rozwód (600 zł.) a właściwie nic nie daje.

Gość magmich
Dziękuję bardzo za wasze odpowiedzi. Dostałam zastrzyk odwagi i chęci żeby jakoś z tego wyść. Udało mi się właśnie zalogować do konta bankowego męża i ma w historii dziwne przelewy do osób ktorych nazwiska nic mi nie mówią. Te osoby jmu na konto też wpłacaja kase. Są to sumy rzędem 200 zł.

Gość nbvhgj
masz gg?

Gość magmich
tak mam gg

Gość wez udział !!!
Nie wierze w to,co czytam :/ Idz kobieto załóż dziadowi sprawe o alimenty na siebie i na dziecko i sie z nim nie cackaj,bo prędzej czy pózniej zostaniesz z niczym tzn z długami

Gość cyVilapszygody
on zapewne żadnych długów nie ma, ściemnia i tyle, a całą kasę z wypłaty przepindala na przyjemności, żarcie, ciuchy, imprezki, alkohol pewnie kolesiom stawia i kasa leci...

Mąż zachowuje się gówniarsko bo młody. Chciał tylko poruchać a wpadł i życie mu się rypło. Emmett Fitz-Humme dobrze radzi. Posłuchaj tych rad i nie odkładaj działań "na jutro" bo przejebiesz sobie życie z tym leszczem. P.S. Dzisiaj Walentynki- tym bardziej przykra to historia...

Gość moniiiss
Moze wyjedz za granice na trzy m. Holandia np. Wez ze soba mame badz tesciowa. kogos kto noe pracuje zeby zajal sie synem a co do meza to rozwod jest jedynym rozwiazaniem!

Gość nbvhgj
napisz jak mozesz:45400801

Gość nbvhgj
Za szybki numer w kiblu dam ci tysiaka :)

Gość magmich
nie dzieki.... nie skorzystam z twojej propozycji. nie sprzedaje sie.

Gość nbvhgj
szkoda...

Gość Wiktor Wiktor
Dziewczyno ewakuuj się czym prędzej z tego "małżeństwa" :o

Gość Same EGOISTYCZNE ŚCIERWA
O kuźwa... :o