Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiąca się przebierać

Przebieranki -brak pomysłu

Polecane posty

Hej wszystkim! :) Mam prośbę o podsunięcie kilku pomysłów....Zacznę od tego, że lubię zaskakiwać mojego męża (jesteśmy małżeństwem 5 lat, ogólnie 8lat razem) ale zaczyna brakować mi pomysłów, a jego mina jest bezcenna więc kocham to robić. Często robię dla niego przeróżne niespodzianki, wkładam mu do walizki liściki miłosne lub pikantne :P Często gotuję wymyślne dania zawsze dbając o wygląd detali. I kocham się przebierać. I właśnie to w tym mam problem, bo brakuje mi pomysłu na przełożony "walentynkowy" wieczór(teraz mam dużo pracy i pracuje już od tygodnia po kilkanaście godzin dziennie, mąż też akurat ma "gorący" czas w firmie). Tak więc przebierałam się już za : piratkę, wampirzycę, kobietę kot, spider-mana(tak tak za spider mana;p czasami lubimy się wygłupiać), za królewnę śnieżkę, za ninja, za tancerkę z Indii(nie wiem jak to nazwać, no wiecie, takie stroje w których tańczy się taniec brzucha), za kobietę bluszcz (z batmana), za pielęgniarkę, za sekretarkę i nauczycielkę i za policjantkę. To chyba wszystko;p Jak widzicie trochę tego już było i brakuje mi nowych pomysłów :P Jeśli możecie to poratujcie! :]

Ma ktoś jakieś inne? :)

Gość lhnoqhweo
Za gotkę. Za zakonnicę.Za wróżkę.Za prostytutkę.Za uczennicę.Za kobietę biznesu.Za niewinną niewiastę.

Czerwony kapturek mi się spodobał. Dzięki wielkie! ;]

Gość przebierz sie za
kostium stewardessy jest tez niezly

haha a kostium tego klauna to wykorzystam w przyszłości:) Jest genialny ;P

Gość przebierz sie za
nie ma za co ;) do uslug :)