Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam miałam randke

miałam dzis randkę z nowo poznanym chlopakiem i niestety

Polecane posty

nie spodobał mi się :( milo spedzilismy czas i po powrocie do domu napisal mi, ze bylo cudownie i czy spotkam sie z nim znow. Odpisałam mu ze nie, ale strasznie się czuje :( chyba jestem nienormalna :o

Gość fotograf pasjonat
kurwa!

Gość adelina12345
czemu Ci się nie spodobał ? Był brzydki nudny czy o co chodzi?

Gość Rose DeWitt Bukater
a gdzie go poznałaas?

na twarzy był przystojny, ale nie pasował wygladem do mnie bo był mojego wzrostu a moze nawet ciutke mniejszy :o tak w ogole to był bardzo sympatyczny,

mamy wspolnych znajomych a on odezwal sie do mnie na fejsie, a tam nie bylo widac, ze jest niski

Gość Rose DeWitt Bukater
hmm moze nie powinnas go jeszcze skreslic;p moj tata jest nizszy od mamy i sa bardzo szczesliwi juz od 20 lat ;p ja to dopiero kiedys miala przerabane z takim jednym...pierwszy i ostatni raz umowilam sie wtedy chlopakiem przez internet i do tej pory załuje :D na zdj wygladal calkiem ok, ale w dniu spotkania jak go tylko zobaczylam to mialam ochote uciec ;( był wysoki i to byl jedyn plus...poza tym krzywe zeby, przetłuszczone ciemne wlosy, masa pryszczy i byl przy kosci troche a taki nudziarz ze masakra... kupił mi roze wiec troche mi bylo glupio go zbyt wiec poszlismy do parku eby po miescie za bardzo nie chodzic...pierwsze co do mnie powiedzial to to ze wlasnie stal pod sklepem i dostal z liscia od dziewczyny kolegi..;S wiec spedzilam z nim moze godzine a pozniej sie tak wykrecilam ze musze koledze oddac plyte i poszlam..pozniej do mnie ciagle pisal i nie chcial sie odczepic az poprosilam kolege z klasy zeby mu cos nagadal bo nie moglam wytrzymac taki byl natretny..

Gość totylkojaaaaaaa
ja tez zawsze skreslam facetów za wzrost :O niby próbuje sie z nimi spotykac, nawet po kilka razy, ale ostatecznie sie wycofuje, bo mnie denerwuje ze taki kurdupel sie ze mna pląta :O

Gość zmartwiony bardzooo
to ile ty masz wzrostu? moze zalozylas wysokie buty. ile on ma wedlug ciebie? poza tym wzrost tonie wszystko, moze ma wielkiego kootasa

Gość zmartwiony bardzooo
to dziewczyny, jaki wzrost jestdla was ok u faceta?

Gość Rose DeWitt Bukater
hhaha jak to mowią miłość nie wybiera :D mimo ze moi rodzice sie tak dobrze dobrali ja w sumie nie za bardzo chcialabym miec nizszego chlopaka ;p

Gość nbvhgj
ile masz wzr?

Gość Kontrolowanie jest w modzie
ja mam 165 a mó jakieś 187 i jest ok :) po prostu przez to żemuszę patrzeć na niego z dołu czuję się bezpieczna :D nie wiem skąd to moje poczucie...

Gość prawictwo pospolite171
ludzie maja rozne krytreria doboru partnerów . Mi na przyklad nie podoba sie 99 % kobiet Anne muche , Joanne Krupe Dorote Gardias czy Katarzyne Glinke bym wykopał z łózka ale MArtą trzebiatowska czy Weroniką SZmajdzinską bym nie pogardził

Gość prawictwo pospolite171
powiedzmy ze w telewizji polskiej jest około 100 kobiet , a tylko 2 mi sie podobają ? Czy jestem wybredny? nie sadze ,

ja mam 173 cm a on chyba był troszeczke nizszy :o nie mogę się przelamać i nie spotkam sie z nim juz, napisałam mu, ale strasznie mi głupio bo ja jemu sie bardzo spodobalam. Zeby był choc kilka cm wyzszy :o

no i odp, ze rozumie i ze nic na sile szkoda, ze nie moge miec takiego kolegi bo ogolnie sympatyczny

Gość Rose DeWitt Bukater
jak wam sie dobrze gadalo to mozecie utrzymywac kontakt dalej..chyba ze on wybitnie jest nsastawiony na cos wiecej

Gość zmartwiony bardzooo
heheheh kolegii...zawsze gdzies tam w tle unosi sie seks, napiecie, podniecenie...tymbardziej ze ty mu sie podobasz, nie traktowalby cie jak kolezanke

on konkretnie chce coś wiecej i znajomosc kolezenska nie wchodzi w gre

trudno, na pewno znajdzie sobie kobiete ktora bedzie do niego pasowac i ktora go pokocha

Facet musi byc wysoki ,masz racje autorko ,daj spokoj jesli cie nie podnieca w zaden spokoj

Gość dfsdfs
Czy nie zauwazyliscie, ze niscy faceci zawsze udaja wielkich macho. Rzuca sie taki, zeby tylko zatuszowac to ze jest niski.

Gość julka19x
nie dosc ze niski to jeszcze na wstepie nie przyznal sie do wzrostu, ciezko poznac kogos na necie

Gość gfkjtkur
Po co mu taka, którą interesuje tylko i wyłącznie wzrost? Strata czasu...

Gość dfsdfs
gfkjtkur - kurdupelek z kompleksami sie odezwal

Gość julka19x
nie tylko wzrost,ale jest on jednak jednym z ważniejszych kryteriów wyboru faceta

jak ma mnie wzrost nie interesować ? to co mam paradować z mniejszym facetem od siebie ? :o co mam mu dać nadzieje skoro mnie nie pociąga? chyba w pierwszym kontakcie to wyglad jest najwazniejszy bo co z tego, ze mily facet jak nie pociąga...

Gość Przebiegły lis
Niscy udają macho ? :D to się raczej od charakter bierze ;)

nie wiem czy wy tez tak macie jak odrzucacie faceta, ze jest wam głupio, ze sprawiacie mu przykrość ? bo ja naprwde się czuje dziwnie :(