Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gth333334

Do kobiet i mężczyzn - zrozumcie jedną rzecz

Polecane posty

Gość gth333334

Zadawanie pytań typu "czy faceci wolą wysokie czy niskie dziewczyny", "jakie cechy powinien mieć facet, żeby mieć powodzenie" itd. jest BEZ SENSU. Każdy człowiek jest indywidualną istotą - czy to kobieta, czy mężczyzna. Każdy inaczej postrzega świat i inaczej podchodzi do każdej osoby, jaką poznaje. Nie ma jakiegoś ogólnego wzoru na idealną dziewczyną czy idealnego faceta, więc bądźcie sobą i szukajcie takiej osoby, dla której Wy będziecie ideałem. Nie przypisujcie wszystkim przedstawicielom danej płci jakiejś zbiorowej świadomości. Każdy ma inny zbiór wartości, gust. Zrozumiano? To wyluzujcie w końcu i nie zadręczajcie się.

Gość ulias
daj sobie spokój, oni tego nie zrozumieją!

oni nie chcą podchodzić do tego indywidualnie:D chcą mieć byle kogo, chca związek wg ogólnie uznanego modelu by się dowartościować:D dlatego w dupie mają to co dla kogoś będzie indywidualnie atrakcyjnie, wolą się wcisnąć w schemat, bo tego chce od nich społeczeństwo. jeszcze gorsi od nich są Ci ludzie co zakładają tematy: przegrałam życie bo mam ileś tam wzrostu, a to społecznie nieakceptwalne. tym to współuczję:O

widziałam tu temat: "co mogę zaoferować przyszłej partnerce". kurwa jaki matrix. skąd wiesz co możesz zaoferować komuś kogo jeszcze nie znasz. dafaq. co ja rzyję

Gość gth333334
Sama mam kompleksy, ale jak widzę temat "żadna mnie nie chce bo mam odstające uszy" (autentyk!), to brak mi słów.

"żadna mnie nie chce bo mam odstające uszy" to akurat jest ulubione prowo tego kretyna pravika21XD

Gość ulias
ludzie wchodzą w schematy, bądź proszą wróżki o radę, gdyż boją się żyć. Boją się wziąć odpowiedzialność za swoje życie. Szukają potwierdzenia, że wszystko jest w porządku i ze będzie dobrze. Zaśmiecają sobie głowy opiniami osób, których nigdy w życiu nie widziały i które niekoniecznie chcą im dobrze doradzić! Mam taką rodzinkę od strony ojca. Moja kuzynka zdecydowała sie na dziecko, bo tak wypada, bo już była po ślubie no to jak tu dziecka nie mieć. Przez kilka miesiecy ryczala, bo nie radzila sobie z dzieckiem, wyzywała je od najgorszych, ale jak tylko podrosło zdecydowala sie na drugie, zeby dużej różnicy nie bylo...aż brakuje słów na jej głupotę