Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M...G

Moja orientacja seksualna...

Polecane posty

Gość M...G

Cześć, nie piszę tutaj żeby mnie ktoś wyśmiał... potrzebuję ''rady/porady'' nie wiem nawet jak to nazwać. To trudne. Dla mnie trudne... Nie wiem jakiej jestem orientacji... wydawało mi się że tylko i wyłącznie chłopacy mnie interesują (jestem dziewczyną.) Bardzo dobrze sie z nimi dogaduje, ale jak już ma przyjść do całowania... i może czegoś wiecej to mnie tak strasznie obrzydza... po prostu nie mogę, i wolałabym z dziewczyną. Nie wiem czy to moje jakieś urojenie, albo coś ze mną nie tak... Zawsze marzyłam i do tej pory chciałabym mieć jedno dziecko, meża etc. Ale... może to minie? w tym roku kończę 16 lat. Może to jakiś okres dojrzewania? może ktoś starszy wypowie się i mi ulży? chciałabym bardzo bo... moja mama by nie zniosła gdyby było coś ze mną ''inaczej'' heh, i powiem jeszcze jedno. Z dziewczynami gorzej się dogaduje, ale mówię jak chodzi o sprawy intymne to jednak jestem taka strasznie zablokowana co do chłopaków. Oraz... taki chłopak nazywa się D... kocha mnie, chciałby to ze mną zrobić, jutro końcu 18 lat. Ale ja nie mogę... nawet całowanie sprawia mi jakieś trudności, taka blokada... coś strasznego dla mnie. Nie chodzi o to ze mam coś do innych orientacji, straszne jest to dla mnie ze w sumie chciałabym ale nie... jednak to ''nie'' przeważa. Proszę o konkretne odpowiedzi, bez żartów-beki, bez niczego wrednego-żartobliwego... dziekuje. (przepraszam jeżeli jest jakiś błąd, nowa klawiatura. :))

Gość Shireinkan
Idż za głosem serca

Gość Shireinkan
Być może życie wybrało za Ciebie? Pewna jesteś że ciągnie cie do kobiet? Być może to chwilowe Czy miałaś już jakieś doświadczenia?

Hmm dziwne czasy...teraz na 18 "dupe sie daje" ?;0 Jak dla mnie droga serca w wieku 16 lat to zly pomysl ;) Moze raczej idz droga rozumu tyle ze nie swojego a kogos bardziej rozgarnietego i wytrzyj sobie brode dziecko...z resztek kaszki.

Gość też tak miałam kochanie
teraz jestem z kobietą w związku :) poszłam za głosem serca

Gość zdziwiony14
Dlaczego na dezorientację mówi się orientacja? Ja kiedyś po ciemku i na bańce to pod pachę. Ale przecież to była dezorientacja!

Gość Shireinkan
I żle wyszłaś? Bo nie wiem jak odczytać

Gość M...G
NO DZIEKUJE, JESTEM DZIECKIEM Z KASZKIEM NA KOSZULCE, I MLEKIEM NA BRODZIE. NIE DAJE MU DUPY NA 18, TYLKO NAPISAŁAM ZE CHCIAŁBY, POWTARZAM CHCIAŁBY TO ZE MNĄ ZROBIC. CZY JA NAPISAŁAM ZE TO JAKIS PREZENCIK? NIE NIE NAPISAŁAM, A MOZE JEDNAK TYLKO O TYM NIE WIEM? NO MOZE, COZ WY WIECIE LEPIEJ. CO DO RESZTY KOMENTARZY, NIE SKOMENTUJE BO SZKODA MI SLOW, CHCIALAM SIE ZAPYTAC KOGOS TUTAJ, MYSLALAM ZE SA TU MĄDRZEJSI LUDZIE, DZIEKUJE DOBRANOC. ; )

Gość zal
ale ją zjechaliscie :/ za co?!?!?!

Gość natala221
Ja mam tak samo..

Gość natala221
Daj jakis namiar na Siebie, pogadamy

Gość M...G
gg122@onet.pl