Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misha641

Chcę uciec z domu

Polecane posty

Gość Misha641

Od dłuższego czasu chciałabym uciec z domu, jednak nie mam zamiaru np. Wsiąść do pociągu i pojechać byle gdzie. Chciałabym się ,,wyprowadzić" do mojej cioci która mieszka niedaleko ponieważ mogę jej bezgranicznie ufać i jest to osoba która mnie rozumie. Dlaczego chcę uciec? Moja mama ciągle chce się ze mną kłócić i zawsze mnie się czepia. Nawet wtedy kiedy wie, że nie ma racji choćby sytuacja z wczoraj- był późny wieczór, ja siedziałam przeziębiona w salonie i oglądałam mecz w TV jednocześnie czekałam aż przyjaciółka wyśle mi lekcje na maila, gdy otrzymałam powiadomienie w ipodzie że już wysłała, spytałam się mamy która korzystała z laptopa czy mogę je wydrukować, ona odpowiedziała że nie bo za dużo korzystałam z laptopa i wydrukuję sobie następnego dnia, dzisiaj chciałam sobie wydrukować lekcje więc spytałam się jej czy mogę, ona odpowiedziała nie, a dlaczego? Bo wczoraj mogłam sobie wydrukować a potem jeszcze na mnie nakrzyczała. Druga sytuacja z dzisiaj babcia usmażyła racuchy i po ogromnej porcji jaką zjadłam spytała się czy chcę dokładkę odpowiedziałam grzecznie "nie", a mama od razu mówi że mogłam powiedzieć "nie dziękuję" i z nowu na mnie nakrzyczała ponad to pare razy przyłapałam ją na tym że przegląda moje rozmowy na gg a jako wisienkę na torcie dodam że ciągle mówi mi że za dużo korzystam z komputera ok. 2 godzin podczas gdy ona korzysta przynajmniej około 4. Czy powinnam uciec? Co robić?

Gość zmartwiony bardzooo
powinnaś stuknąć się w łeb a racuchy zjeść