Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla Whedif

Dla Whedif

Polecane posty

Gość Dla Whedif

wszystkiego najlepszego z okazji walentynek. Dużo radości, uśmiechu i dużo miłości:)

Gość Namiętność walentynkowa
Kocham Was Walentynkowo Tak namiętnie, kolorowo Kocham Was tak bezszelestnie Tak wyjątkowo , bezcieleśnie Kocham Was wciąż jednostajnie Tak fajowo, tak zwyczajnie Kocham Was za darmo przecież Tak jak wodę, drzewa, kwiecie Kocham Was jak mój samochod Całym sercem a nie trochu Kocham Was tak spokojnie Tak poważnie , tak dostojnie Kocham tak, że serce skacze Gdy z daleka Was zobaczę Kocham rano i w południe Kocham nocą, kocham cudnie Gdy się kładziesz po północy Gdy otwierasz rankiem oczy Gdy się uczysz, gdy przeklinasz Kiedy w tańcu się wyginasz Kocham, gdy się bardzo nudzisz I gdy zupą się wybrudzisz Kocham, kiedy milczysz smutnie Kocham, kocham bałamutnie Kocham Was mocno, zdrowo Serca mego ogniskową Kocham Was kolorowo Świątecznie, Walentynkowo

:) merci i dziękuję:) i życzę wiele powodzenia szczęścia w realnym życiu i wielu postów pod Twoimi tematami w kafe-życiu:) pomarańcze potrafią być miłe:) masz walentynę :classic_cool:: 😍

Gość Martin_
whedif A tak ogólnie co tam u Ciebie??:)

Gość nieutulony w żalu
;)

tak ogólnie to hm nie wiem. na pewno mniej depresyjnie niż parę miesięcy temu:) powiedzmy że wychodzę na prosto mimo że przyszłość taka przerażająca:( ale nie chcę już o tym pisać na kafe.

Gość Martin_
whedif To dobrze, ze mniej depresyjnie, ale zacznij myśleć pozytywnie, bo tak nie będziesz miała siły by pokonać depresje;/ Głowa do góry. A ze boisz się przyszłości, to dużo osób to ma, bo to strach przed tym co nieznane;/

wolę to co znane czyli przeszłość:( mam takie poczucie że nie umiem żyć bez wspomnień a.. MÓWIONO mi, że właśnie nie wolno żyć przeszłością bo to nie ma sensu. a ja znajduję masochistyczną przyjemność we wspominaniu i w myśleniu o tym że tyle szczęśliwych momentów już minęło. że kiedyś byłam lepsza, nie byłam takim wrakiem, takim niczym. i nie jestem już w stanie myśleć o przyszłości bo marzenia o przeszłości są....łatwiejsze.

Gość Martin_
whedif Ale ta przyszłość to taka tabula Rasa, od Ciebie zależy, jak ja zapiszesz:) Nie jesteś niczym. Jesteś wartościowym człowiekiem, który ma słabości, ale tez zalety.:)

Gość Dla Whedif
To teraz pokaż cycki szmato :D

:( czuję się słaba. zawsze to "los" o mnie decydował. a teraz musze sama wiele rzeczy zmienić, żeby było dobrze. :( tzytzki:

Gość Martin_
whedif Życzę odwagi:)

Gość Martin_
whedif Pomyśl co chcesz zmienić w swoim życiu na lepsze. Zacznij od drobnych rzeczy. Zrób następnie wszystko co w twojej mocy by zmienić to w konkret. Gdy poniesiesz porażkę, nie załamuj się i nie obwiniaj, każdy ponosi porażki.

Gość EleGannt
dlaczego dla kobiety tzytzki są takie ważne ?

bardzo się boję porażki:( a jak pomyślę o tym co chciałabym zmienić to... wszystko wraca do wspomnień o szczęśliwszym okresie:( ech. kiedyś byłam bardziej pewna tego kim jestem. :( EleGannt - co znaczy "takie ważne"? no jest to niewątpiliwie atrybut kobiecości więc co się dziwisz.

podobno dla lesbijek ważne są tzytzki dzienkuję za rzyczenia

Gość Dla Whedif
A teraz wyliż mi rowa :)

kciukiem -naprawdę??????:D no i co z tego? tak sobie napisałam. parce que je peux tout;)

wyguglaj sobie coś jeszcze translatorem. tak, naprawdę, chyba, ze chcialaś zdublowac dziekuje, to przepraszam, ale takie było wrażenie-maslo maslane

Gość taka sama jak wszystkie
whedif nie mam już do ciebie szacunku, wydawałaś się fajna a w temacie powyżej poleciałaś typowym zagraniem. beznadzieja

Gość HeWolf
Pozdrawiam z tematu powyżej Whedifciu :)

tak bardzo mnie interesuje, co miałeś na myśli, orendż:) i kto mnie kojarzy z jakich tematów:) kciukiem, ale sie nie obrażaj 🌻

co translatorem?:D tak tu wszystko jest translatorem, a ja szpanuję francuskim:) już mi to mówiono wiele razy

Whedif, ale ja tego nie napisalam zlosliwie! tylko powiedzialam, klikając jakie odnioslam wrażenie!:) tutaj za duzo translatów i nikomu nie wierze. w sumie, mogę Ciuwierzyc, francuskiego nie znam nic a nic