Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar82

pchacz - czy warto???

Polecane posty

Gość madagaskar82

zastanawiam sie nad kupnem pchacza dla synka, ktory ma prawie 11mcy i nie wiem czy to dobry zakup czy tylko kolejna zabawka, ktora po krotkim czasie sie znudzi? czy to dobry pomysl dla dziecka, ktore wstaje przy meblach, robi kroczki, ale jeszcze nie chodzi?

Gość Szpindlerowy mlyn
pchacz to byla ulubiona zabawka mojej corki, wszedzie go ze soba targala, ale jak wiadomo, kazde dziecko jest inne

Gość madagaskar82
a czy warto kupic dla takiego dziecka, ktore jeszcze nie chodzi?

Gość poroocznikova
To chyba zalezy od dziecka,nie pzewidzisz. Moja corka dostala takie cos od tesciowej (mojej tesciowej oczywiscie,nie jej :p) i psu na bude sie to przydalo. Kolka byly z plastiku i zapieprzaly po kaflach tak szybko,ze to raczej zabawka do zabijania byla niz.do uczenia chodzenia.. corce wiec to zabralam,dopoki nie zaczela pewniej trzymac sie na nogach -a wtedy uuz wolala chodzic sama. z tego to jedynieprzyciski i telefon ja interesowaly. Tak ze dla mnie totalny niewypal,ale jak widac niektore dzieci sa zachwycone

Gość lippppppa
u nas do nauki chodzenia super sprawdzil sie traktorek na pedały-byl ciezki wiec sie nie wywracał i mały szalal strasznie pcha go po całym domu

Gość qqqqtr
Mój ma Vtech służy tylko do zabawy ,chodzik stoi i bawi się tym panelem ,popchał parę razy i zaraz siadał przy nim i sie bawił a teraz stoi w kącie