Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejbisidief

nie rozumiem objawów

Polecane posty

Gość Ejbisidief

dziewczyny, szczególnie te obserwujące się, proszę o pomoc Jestem w 25dc (cykl ma zazwyczaj okolo 28-30dni). Zawsze około 12dc mam dużo ciągnącego śluzu i tak też było. Natomiast od 2 dni bolą mnie bardzo jajniki i znowu pojawił się ciągnący się śluz (tyle,że jest go mniej niż w okresie okołoowulacyjnym). No i mam podwyższoną temp (ciągle powyżej 37) Nie wiem co jest grane, czy to możliwe,że po 12dc nie było owulacji tylko teraz jest?

Gość Ejbisidief
Kochalismy się z mężem 14dc,ale stosunek był w prezerwatywie. Przeszło mi to przez myśl,ale ciąża z gumki? Coś wierzyć mi się nei chce...

nic nie daje 100% zrób test będziesz mieć pewność, jesli będzie negatywny to pewnie owu się przesunęła.

Gość Ejbisidief
Dzięki :) Myślę,że poczekam na okres, jeszcze tylko parę dni... Mam jednak nadzieję,że to nie ciąża.

Gość bialamasajka
Wydaje mi się , ze czasem mogą być 2 owulacje...gdzieś czytałam że moze się tak zdarzyć. Warto sobie to potwierdzić np testami albo mikroskopem owulacyjnym

bialamasajka owszem mogą być dwie, ale następują po sobie w ciągu 24h. Być może organizm przygotowywał się do owulacji ale w ostatnim momencie jej nie było, stąd teraz te objawy.

Gość Śmiać mi się chce
Słuchaj jeśli był w gumce od samego początku i nie pękła to ... nie jest to ciąża... Guma nie daje 100% bo może pęknać i w męskim śluzie też są plemniki i w momencie pęknięcia bez wtrysku możesz zajść... co za nie douczone krowy ci te bajki opowiadają... Jeszcze zaraz stwierdzą że przy robieniu loda można zajść...