Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZADOWOLONA 1208

SCIELAM DLUGIE WLOSY

Polecane posty

Gość ZADOWOLONA 1208

I UBYLO MI 3KG Z WAGI

Gość Pieknosc ze mnie
a jakie dlugie mialas wlosy?

Gość Pieknosc ze mnie
Bo ja mam prawie do pasa i ostatnio mnie wzielo na taka ekstra fryzure tylko ze szkoda mi sciac

Gość ZADOWOLONA 1208
NO TROCHE DLUGIE BYLY JUZ ZA PAS ALE NUDNE I CHCIALAM COS INNEGO COS CO MNIE ODMIENI JESTEM TERAZ ZADOWOLONA CALKIEM INACZEJ WYGLADAM LEPIEJ . Mialam dlugie od dziecka mama zapuszczala mi i nie pozwalala sciac

Gość archiwum XXX>
ja też ściełam , ale żaluje , teraz zapuszczam na nowo Jednak w długich bylo mi o wiele ładniej

Gość ZADOWOLONA 1208
moze zle dobralas fryzure . Teraz i tak juz masz krotkie to mozesz poprobowac innych fryzur zeby pozniej znowu nie zastanawiac sie czy w takiej fryzurze bedzie ci dobrze a zapuscic zawsze mozna

Gość likkelikke bikke
dobrze zrobilas. wlosy do pasa i dluzsze sa obrzydliwe! te na koncach maja przeciez z 10 lat albo wiecej i nie ma mocy aby ladne byly. zreszta co robic z takimi wlosami? rozpuszczone - brzydko, warkocz - wiejsko. obrzydlistwo. wlosy o dlugosci do polowy plecow sa super, regularnie podcinane, supert. ale do pasa? fuj! i szczerze, nigdy nie slyszalam od zadnego faceta, ze takie wlosy sa ladne. a mam duzo kolegow. moj facet mowi, ze to po prostu wstretne i taka kobieta wyglada jak z obrazkow z XIXw.