Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjk12345

chce wystawic na allegro

Polecane posty

Gość asdfghjk12345

ubrania nie wiem po ile, pomożecie? kurtka polarowa z membrana z softshellu everest nowa kosztowała 199zl stan idealny sandałki ecco urban safari nowe 299 stan jak nowe kurtka termoaktywna tchibo nowa 99,95 stan jak nowa snickersy nike nowe 299 stan idealny rozmiar sandałów 24, snickersów 25 kurtki na 104cm wystawić z wycena czy licytacja?

Gość asdfghjk12345
up

Kurtke probuj za 15. Buty nowe zjedz z ceny troche. Buty uzywane za 5 zl. Tylko licytacja, a nuz znajda sie chetni to zawsze cena skoczy. I oczywiscie bez ceny minimalnej.

Gość asdfghjk12345
5zł za ubranka które są zadbane, jak nowe?

Gość mikaelalula
jak nowe, czyli nie nowe jak będziesz chciała cenę zbliżoną do sklepowej, to każdy będzie wolał dołożyć i kupić NOWE a nie JAK NOWE

Gość mucha665
ja tam wystawiam za grosze i łądne rzeczy

Gość asdfghjk12345
właśnie po to załozyłam topic nie zależy mi bym zarobiła na nich jak na nowych, chciałabym by sie trochę zwróciło wiec pytam co i jak?

Gość wystaw za tyle ile sama
byłabyś skłonna zapłacić za te rzeczy

Gość dżej loł
Wystaw za mniej niz polowe ceny sklepowej. W ogole ostatnio na all ciezko cokolwiek sprzedac, najwieksze branie maja aukcje z obrobionymi komputerowo zdjeciami i prezentowane na lalce, nie wiem kto to kupuje, ale chetnych nie brakuje..

Gość sa zasady sprzedaży takich
rzeczy . Jeśli coś nie jest nowe a tylko wygląda jak nowe to i tak max cena jaką dostaniesz to 50-70% wartości ! i każdy o tym wie- zwłaszcza kupujący. Jak wystawiasz coś na allegro warte nowe 100zł to niestety więcej jaak 70zł nie dostaniesz.Żeby nie mieć żalu potem do wystaw licytacje od 5 zł i zabezpiecz się ceną minimalną - sprawdzisz czy idzie

Gość mucha665
dlatego wlaśnie,że jest ciężko ja wystawiam za grosze 5,6 8,15 zł a były to ubrania kupowane jako nowe

Nie wiem czy ludzie sie beda zabijac o uzywane buty. Jeszcze gdybys miala jakies doswiadczenie, klientow to moze, od takich kupuja i uzywane, ale skoro nigdy nie sprzedawalas...