Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę mi się przykro zrobiło

On - pisze z jakąś panną

Polecane posty

i na moje prośby, żeby tego nie robił milczy albo twierdzi, żebym się cieszyła, bo mi o tym mówi. Wczoraj jednak mi nie powiedział, że napisał do niej, że "O niej myśli", przykro mi.

Gość zapytajka86
Trochę Ci przykro? A nie możesz go po postu zostawić?

Gość kytarrinka..
a o czym tak pisza??

Gość dziewczyno to juz jest
trio spylaj z tej relacji On ma Cie w dupsku co z tego ze powiedział ze niby sam sie przyznał póki czas w nogi gdzie pieprz rosnie jak sama sie nie uszanujesz NIKT Cie nie uszanuje

Wątpię, żeby mnie zdradził. Ręki sobie nie dam uciąć, ale to nie jest typ, który zdradza. Spotykamy się dopiero od pół roku, a On już flirtuje z jakimiś laskami. Nie chcę go zostawiać, bo jest mi z nim dobrze, ale niestety w pewnych kwestiach bardzo mnie zawodzi i wczoraj pojawił się w mojej głowie pomysł o rozstaniu, bo chyba nie da się go naprawić.

Gość czarnula9021
daj se spokój ... Mi by ambicja nie pozwalala by takim palantem dalej byc ..

Gość kytarrinka..
chwila moment..ze pisze z inna to zaraz ma autorke w dupie??? to juz pisac nie moze??? to jakie wy macie relacje ze swoimi facetami??

Gość czarnula9021
*by z takim palantem.

kytarinnka - On koniecznie chcę się z nią spotkać i poznać ją, bo niby jakiś czas temu poznali się na wspólnej imprezie i chcę poznać dziewczyn ę, która się tyle natrudziła, żeby zdobyć jego numer i pisze z nim. Ale wczorajsze "Myślę o Tobie" bardzo mnie zasmuciło :(

Gość doradźcie bo nie wiem
dziewczyno.. jest z Toba, mysli o innej? dawno juz nie bylabym z takim facetem.

nie ma mnie w dupie, tego jestem pewna. Kocha - chyba że to są tylko puste słowa 😭

Gość czarnula9021
Kytarrinka czytaj ze zrozumieniem . Napisal do jakiejs typiary ze MYSLI O NIM!!! TO jest wg ciebie ok zachowanie ??

to prowo czy Ty nic nie widzisz? moj facet mialby gdzies ze jakas dziewczyna sie natrudzila zeby zdobyc jego nr :/ jest ze mna, inne go nie obchodza.

No właśnie to mnie wkurza, że jest ze mną, a myśli o innej :-o Nie mogłam mu zrobić o to awantury, bo przeczytałam sms-a bez jego zgody :(

Gość czarnula9021
mysli o niej Ja bym se dala spokój .. on ma cie w dupie ..;/

doradźcie - no właśnie i to tak bardzo boli 😭

Gość kytarrinka..
mysle o tobie...ale to moga byc puste slowa tylko.Zalezy czy ty znasz ta panne... moj pisze czasem z nasza wspolna kolezanka,czasem pisze do niej piekna,sliczna ty moja,stesknilm sie...kiedys mnie to ruszalo ale jak widze ze to tylko gadka szmatka to olewam to...zalezy jakie sa relacje miedzy nimi.

Gość rudylisek
heh,kolejne prowo?bo to juz nic innego nie zyje,tylko wymyslanie.. troszke Ci przykro?Bo mnie by to wkurzylo na maxa.

Gość dziś na pomarańczowo
sama sobie odpowiedziałaś kochana. spotykacie się dopiero od pół roku, a on już flirtuje z innymi. i nie mów, że to nie jest typ, który zdradza, bo to jest dokładnie taki typ, który zdradza. jaki normalny i szczerze zakochany/zainteresowany facet po półrocznej znajomości szuka innych? wiem, że już się przyzwyczaiłaś do niego, kiedy się widzicie to jest super fajnie i ciężko Ci z tego rezygnować, ale naprawdę jego zachowanie nie wróży długiej i świetlanej przyszłości. pół roku to nie tak znowu długo, zobaczysz, że za miesiąc, dwa zapomnisz o nim zupełnie, a jak poznasz kogoś nowego, lepszego to sama będziesz się dziwić, jak mogłaś eks pozwalać na takie zachowanie.

Gość zapytajka86
Ja nie rozumiem dlaczego laski się w tych czasach nie szanują... Kobieto, zasługujesz na SWOJEGO faceta a nie kogoś kto szuka podniet u innych... To już jest zdrada... Dziwne myślenie o innej to już zdrada... Mój facet jest ze mną od lat i jeszcze nigdy go na niczym nie przyłapałam, zostawia fejsa otwartego i idzie się kąpać a ja nawet nie muszę mu szperać, bo nigdy nie zrobił nic co by wskazywało na to, że szuka gdzie indziej... Na serio są fajni kolesie... Tylko skurwiele zawsze mają największe powodzenie.

u nas w związku nie ma nawet pisania z kolezankami "ty piekna moja, stesknilem sie". swoją piękną ma jedną - mnie, z innymi nie pisze takich rzeczy. Autorko.. nie trać więcej czasu i kopnij dziada. jesteś zakochana i może nie widzisz... ale on Cię nie kocha, przykro mi.

Gość nikt z nas normalny nie jest
dokładnie, panna do niego wypisuje, a on jeszcze jej odpisuje pfff, zajebałabym swojego faceta jakby robił takie rzeczy, tylko z nią pisze? jakie tylko!? mój facet nie wypisuje z obcymi dziewczynami bo mnie kocha i po prostu takich rzeczy się nie robi, pogadaj z nim poważnie, tak być nie może, bo on chyba lekko nie ogarnia

Gość zapytajka86
Najgorsze jest to, że jeszcze są osoby które mówią " każdy facet zdradza" itd... Gówno prawda. Znam wielu, którzy do śmierci nie zdradzili... Ale laski zawsze łudzą się, że zmienią skurwiela zamiast oglądać się za normalnymi...

no właśnie... Autorko zostaw go dla własnego dobra. to facet, który nigdy nie będzie Ci wierny..

Pogadam z nim, ale obawiam się, że z racji mojego wybuchowego charakteru, rozmowa ta zakończy nasz związek. Ja się wkurzam i nawet mu mówię, że jak zamierza z nią dalej pisać i się spotkać, to proszę bardzo, ale wtedy ja się usuwam, niestety nie bierze tego na poważnie.

Ale On w poprzednim związku był bardzo, bardzo długo i nie zdradził, tak przynajmniej twierdzi. Mówi, że miał tyle okazji, ale nigdy tego nie zrobił.

Gość Natala290
kiedys on powie "ide do mojej pieknej na noc" i tez stwierdzisz ze to nic zlego .. smieszna jestes naprawde... Rozumiem mozna miec zaufanie ale skoro dla Ciebie fakt, ze koles napisal do jakiejs innej ze teskni jest takim ooo blachym powodem do klotni to gratuluje .. Naiwna typiara z ciebie

Gość 235235
Dziwi mnie, że ludzie tkwią w takich dziwnych układach, zamiast dać sobie spokój z kimś kto ich nie szanuje. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji z moim facetem bo on mnie kocha i szanuje, nie szuka innych i na pewno tak by innym nie pisał i nie mówił mi o tym jakby to było coś normalnego. Wasz związek jest chory.

Gość Natala290
Do kytarrinka.. kiedys on powie "ide do mojej pieknej na noc" i tez stwierdzisz ze to nic zlego .. smieszna jestes naprawde... Rozumiem mozna miec zaufanie ale skoro dla Ciebie fakt, ze koles napisal do jakiejs innej ze teskni jest takim ooo blachym powodem do klotni to gratuluje .. Naiwna typiara z ciebie

Gość 235235
Jak możesz twierdzić, że jest Ci z nim dobrze, skoro on takie coś odwala? Śmiać mi się chce.