Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina 24

Dieta 1000 kcal porzebuje towarzyszek!!!!!

Polecane posty

na kolację najlepiej sałatka bądz nabiał:P ja niestety pojade na nabiale bo nic innego nie wymysle :( owsianke bym zjadła ale mam tylko mleko 3,2% :(

hm, ja w sumie mam ugotowane jajko na miękko { wczesniej brat jadł i zostało }, więc może się skuszę.

jejku, jak ja już bym chciała, aby było ciepło. nawet sobie tego nie wyobrażacie.

ja dziewczyna dziś zalewajeczke gotuje :) ale barszyczyku w poszku mam mało:( mam nadzieje ze starczy bo do sklepu nie wyjde :) malutko gotuje to chyba starczy :( ehh nie lubie jak nie moge z domu wyjsc a moja gwiazda ma takie zachcianki ktore teraz ciężko mi spełnic :( Pytam co chcesz na obiadek ? Zalewajke ehhh. Szczerze to czuje się paskudnie jak musze w domu siedziec ale co mam zrobic jak sama w domu jestem a starsza w nocy po 39stop. gorączki:( przykre to :( niby spia ale nie zostawie ich samych, mam blisko sklep ale nie mam odwagi wyjsc nawet jak spią :( wiem ze wróciłabym za 5min ale nie daj boże by się obudziły i co?:(

Gość grubasek991
ja również wole stawać codziennie:) ale zazwyczaj rano:) wtedy widze efekty

no to ja na obiad piers z warzywami i ryż pełnoziarnisty:) dodałam łyżke przyprawy do potrawy chińskiej czyli jakieś hmmm 40kcl:P ale smak lepszy :) zmieszam z ryżem jedzenia będzie na dzis i jutro :P

zalewajka dla dziewczyn wyszła pycha :) mam nadzieje że jak chciała to zje bo z tym jedzeniem moja córa jest na bakier :( aż wstyd ale cos robie w domu was mam non stop na kompie i co jakis czas podchodze i cos piszę :D

Jagodzianka, po tym co piszesz to stwierdzam, że musisz być kochana i troskliwa dla tych swoich maluszków. :3 ja trochę za niemiecki się wzięłam. sprawdzianik w poniedziałek czeka. a pozytywna ocena sama się nie zrobi!

Koralikowa dziękuję za tak miłe słowa :) No ja dziewczynki zjadłam dzis serek wiejski, troszke kapusty kiszonej i teraz obiad 200g:) więcej nie dałam rady, jestem pełna na maxa:) pije tez dużo herbaty :) musze kupić czerwona bo mi się skonczyła :( zielnej mam 5 różnych rodzajów i mate :D czerwonej już brakło:( Kiedys w biedronce był fajny zaparzacz do takich herbat za 14,99, rewelacja :) jak tam zrobie litr to jak wypije to ponownie zalewam i tak z 3/5razy nawet bo robie mocną :) az prawie czarna hihi :P nie lubie zwykłej zielonej ale kupuje na wage z różnymi dodatkami i sa pycha :) co prawda od 10zł do prawie 20zł za 100g ale warto bo duzo razy można zalewac a 100g to jednak też sporo :)

Jagodzianka, zjedz jeszcze coś przed osiemnastą, bo to co zjadłaś to troszeczkę za mało, tak mi się wydaje. ja zielonej herbaty nie lubię. czerwoną rzadko piję. za to piję zwykłą i uwielbiam rumianek. Katrina, miłego dnia w pracy.

muszę zrobi DLA SIEBIE zakupy na tydzień czasu , podpowiedzcie mi co kupić abym nic nie zapomniała :( plose baldzo ładnie :D

zjem, zjem tylko nie wiem co bo jestem pełna :( mamusia mi dała brzoskwinie własnej roboty w słoiku:D robiłam niusi i sama kawałek tez brzoskwinki zjadłam :P

dawajcie wszystkie produkty jakie wam do głowy przyjdą :D hmm pomidory, ogórki, maślanka, kefir, jogurt naturalny, serek wiejski jajka, wędlina drobiowa pieczywo chrupkie mam :D co jeszcze ?:D

może coś z owoców - jabłka, pomarańcze, mandarynki czy coś podobnego? kotlety sojowe?

musze wszystko spisać na kartke bo wracam i połowy rzeczy nie kupuje :D skleroza :P robie teraz kotlety sojowe na kolacje mimo ze nie mam ochoty na jedzenie :( 100g kotletów sojowych ma 309kcl ale rozumie że po namoczeniu czy jak?:P

namoczyłam opakowanie 100g po naoczeniu zrobiło się 300g:D teraz pyt czy to 300g ma teraz 309kcl bo na opakowaniu 100g ma 309kcl ale pytanie namoczonych 100g czy 100g z których wyszło 300:D heh czy ma teraz to 300g ponad 900kcl :P na talerz włozyłam 150g kurde ile mam kalori na talerzu ciekawe :P i ogorka kiszonego :D

no to wychodzi na to ze moja kolacja :P zjadłam 200g tych kotletów i ogórka :P to jakies hmmm 150/170kcl:P

jedna i druga w łóżku niestety :( hmmm nie wiem :( zjadłam serek 196kcl, kapusta miała hmmm może z 30kcl, kotlety sojowe 150/170kcl:) tu już wychodzi 396kcl:) pytanie ile miał mój obiad:( nie wiem liczmy 250kcl plus minus :D chociaz nie mam pojęcia :) więc wyszło by 646kcl:) ugryzłam kawałek brzoskwini i kęs sera brie hmmm nie wiem :( zjadłam max dziś 700kcl na to wychodzi