Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 ja na obiad tez niestety nic sobie nie zaplanowałam takiego dla siebie, będe miała pieczen z warzywami. Takze kawałek zjem,do tego łyzka ziemniaków ubijanych i do tego buraczki. Poźniej zapewne wypije kawe z mlekiem:) a na kolacje też chyba 2jajka:) i planuje sobie z godzinke a moze i więcej szybkiego spaceru z kijkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 ja na obiad tez niestety nic sobie nie zaplanowałam takiego dla siebie, będe miała pieczen z warzywami. Takze kawałek zjem,do tego łyzka ziemniaków ubijanych i do tego buraczki. Poźniej zapewne wypije kawe z mlekiem:) a na kolacje też chyba 2jajka:) i planuje sobie z godzinke a moze i więcej szybkiego spaceru z kijkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 A ja na sniadanie zjadłam serek wiejski - 230 kcal na obiad bedzie piers z kurki z surówka z kapusty :-) A potem nie wiem ale na pewno nic skomplikowanego :P Dziewczyny piła któras z was ocet jabłkowy????Ja skonczyłam buteleczke ale nie zauwazyłam jakiegos szczególnego zahamowania głodu czy cos.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 A co do kawy to ja wypijam nawet i z 5 dziennie !! jestem kawoholiczka kocham ten smak :-) Na szczescie nie słodze bo strasznie nie lubie słodkich napojów .Ale wlewam mleko 2 % . I to moj grzech bo nie wliczam tego w bilans kalorii.Ale nie moge sobie odpuscic tej kawki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 Jagodzianka, piękny wynik. tylko pozazdrościć silnej woli. Katrina, ja nie piłam, więc nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 tez lubię kawę, ale niestety mam problemy z żołądkiem i z tego powodu nie piję :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 A co do spektakularnych planow to do konca lutego chce ujrzec 60 kg , no moze 59.9 :-) Lepiej wygląda :-D Do konca marca 55 :-) Było by suuuuper :-) Miło pomarzyc....:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 koralikowa moze to nawet dobrze ze tej kawy tak nie pijesz :-) ..Bo ja to przesadzam, ..wiem :-P Ale magnez tez biore ,bo tyle kaw to potrafi go niezle wypłukac..:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 no ja niestety do poniedziałku pojade na nabiale :( tylko to mam dla siebie :( mięsko, jajka, ser biały:( jakies warzywa na patelnie mam to tez zjem:( w poniedziałek dopiero pójde do sklepu bo będzie mama :( nie chce ciągnąć dziewczyn do sklepu tylko dlatego że chce sobie kupić jedzenie :( nie chce aby bardziej się rozłożyły:( jedzenia jest ful tylko niestety nie moge go tknąć :( mam makrele zapakowana to zjem do tego rybke na pare więc będzie dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 nie zapominaj, że marzenia są po to, aby je spełniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 ooo mam jeszcze buraczki, marchewke :P kotlety sojowe :P kasze jaglana i gryczaną :P spokojnie starczy mi do poniedziałku:P szkoda że nie mam warzyw :( jedynie te na patelnie:( W Poniedziałek zdaje prawko więc jutro cos zjem konkretnego, ryż bądz kasze :) aby ne opaśc z sił i nie myśleć na egzaminie o jedzeniu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 Koralikowa a powiedz mi do jakiej wagi Ty chcesz dojsć ? Jagodzianka no białko jem zdrowe i odpowiednie na diecie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina 24 0 Napisano Luty 16, 2013 jest * zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 cele: 1. 50kg 2. 48kg 3. 46kg. i na tym stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 Koralikowa wybacz kochana ale nie boisz sie że po tych twoich doświadcxzeniach pójdziesz prosto w anoreksje? Czytajac Ciebie mam odczucie że 46 ci nie wystarczy nie nie będzie stop :( wybacz ale mam wrażenie że Ty dość mocno krytyczna dla siebie jestes i dalej będziesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 to trzymamy kciuki żebyś zdała to prawko:) Dziewczyny ! Wy macie taką wage o jakiej ja marze:D u mnie 9 z przodu więc...:P narazie skupiam sie na 70:P później pewnie będe chciała więcej:) Co do octu jabłkowego to ja nigdy nie piłam,obrzydza mnie to:) pije błonnik z anansem :) to kosztuje okolo 20zł,a duzo tego jest:) i do tego herbatke od Chinczyka:D koleżanka miała diete na której miała jeść tylko tłuste rzeczy i do tego ta herbatka. Schudła 30kg:) ja tam nie przepadam za tłustymi rzeczami,więc nawet jej nie próbuje i zostaje przy 1000kcal:) A wode pijecie gazowaną czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 Jagodzianka, boję się. troszeczkę. ale bez ryzyka nie przekonam się. i tak się zakręciłam, że zapomniałam Ci zyczyć zdania prawka. teraz bez prawa jazdy to jak bez ręki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 ja piję wodę niegazowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 może opowiecie o sobie co nie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyJoy Napisano Luty 16, 2013 Ja się piszę :) zobacz też na ćwiczenia na tej stronce: http://toster.pl myślę, że byłyby świetnym uzupełnieniem dietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 no wlaśnie:0 skąd jesteście? ile macie lat?:) jak macie na imie?:) ja jestem z małej wioski z okolic Bielska-Białej:) 17lat:) Ola:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 LadyJo, mogłabyś konkretnego linka podać do tych ćwiczeń? bo jak na razie to ja tu nic nie widzę. a ja mam nadzieję Roksana, 16 lat { chodze do 3 gimnazjum, czekają mnie w kwietniu egzaminy gimnazjalne }, mieszkam około 60km od Zielonej Góry, również w malutkiej wioseczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 no właściwie to jeszcze 15 lat. 16 to ja dopiero skończę w sierpniu. a taam, ale jednak szesnaście brzmi lepiej niż piętnaście! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 No to ja mam 25 lat:) męża którego wiecznie nie ma w domu:( taka praca niestety i stety bo chociaz bałaganu nie ma :P jak wraca to jest armagedon :P:P:P mam 2ke wspaniałych dzieciaczków :) jedna ma 8mies druga 4,5 roku:) w zwiazku jestem od ho ho i jeszcze troszke :P zaraz bedzie 10lat :D a ja mam 25 hi hi :P jestem z Centrum Polski:) Kiedyś ważyłam 54kg:( później była 1 ciąża zrobiło się 82kg:( była 2ga ciąża drobiło się ponad 100kg:( ciązko było się przestawić w końcu się pogodziłam z tym i olałam :( po 2giej ciąży postanowiłam że KONIEC z tym!!! Zabrałam się za siebie schudłam 22kg:) niestety kilka wróciło ale to z mojej winy bo zaczęło sie niewinni:) jeden obiadek z sosikiem i ziemniaczkami, drugi obiadek, słodzenie herbaty, jedna kanapeczka z serkiem druga kanapeczka, chipsy, frytki, ciasteczka, tościki i zaczeło sie żarcie jak świnia :( i tak sie pilnowałam wróciły kilkogramy zaraz je zbijałam ale teraz ostatnio pojechałam po całości :( żarłam jak świnia :( tak to prawda wróciły kilogramy bo objadałam sie jak wieprz :( wpierdalałam nie jadłam :( wpierniczałam nawet 4kanapki z dzemem popijałam kakao :( i w pore sie opamietałam :( Prawko mam nadzieje że zdam bo wtedy wiele drzwi sobie otworze, teraz nie mam co z dziecmi zrobic bo mama daleko mieszka wtedy będe mogła je tam wozic, pójśc na siłownie, basen, fitnes a tak dupa :( no to tyle o mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 oja hihi trafiłam do nastoletek hihi macie sie mnie panienki słuchac, będę topikowa mama hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 hehe dokładnie:D ja mam jeszcze 16:P w maju 17:P ale tak jak mowisz:P 17 brzmi lepiej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 łoo matko same 16 i 17 :D ale sie staro poczułam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka! 0 Napisano Luty 16, 2013 no ale 25 brzmi lepiej niż 26 hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubasek991 Napisano Luty 16, 2013 gratuluje dzieciaczków:) ja w domu mam 2 bliźniaków:P nie moje:P siostrzeńcy:D też się przy nich nieźle nabiegam :D:D Ja kiedyś tez wązyłam dużo mniej:/ miałam mtywacje bo tu kuzynka wesele miala i chciałam lepiej wyglądać:) i schudłam dużo:) od 2 lat mam chłopaka,i od kąd z nim jestem to w ogole się nie strałam schudnąć. On cały czas mówi ze się mu podobam itp...:/ i to olewam... Ale teraz juz tak nie będzie ! Schudne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 16, 2013 Jagodzianka, po ciązy to normalne, że potem trochę kilogramów przybywa. { ładne trochę, co? } więc nie obwiniaj się aż tak, bo od wielu matek słyszałam, że chudnięcie po ciąży jest cholernie trudne. ale prawda jest taka, że najważniejsze w tym momencie jest, abyś podniosła się z upadku i panowała nad jedzeniem! będziemy Cię w tym wiernie wspierać! ja mam dwóch braci, jeden jest o rok starszy, a drugi w tym roku skończy 11 lat. fajnie byłoby mieć takie ośmiomiesięczne dzieciątko w domciu. jednak rodzice za cholerę już nie chcą się dać namówić. no trudno, trzeba czekać jeszcze z 5 lat na swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach