Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derewerye

A jednak! Niedowiarki! Koniec swiata dzisiaj o 20

Polecane posty

Gość Derewerye

Rosje juz zbombardowalo a dzisiaj ok 20 przeleci bardzo blisko ziemi asteroida wielkosci boiska. I jaka kurwa szansa ze naukowcy sie pomylili w obliczeniach i obiekt nie runie prosto na ziemie powodujac armagedon???:O koniec swiata przesuniety:O

Gość a przy okazji tego tematu
w końcu kurwa!

Gość a dlaczego wy????
Oj głupia jesteś autorko. :O 2012 DA 14 może co najwyżej spowodować takie zniszczenia jak meteoryt tunguski a nie koniec świata :O uwielbiam pudelkowe kwoki co nie mają o niczym pojęcia...

Gość Derewerye
Pudelkowe kwoki? Na kazdej stacji o tym mowia. Fakt moze i monca swiata nie bedzie ale wystarczy ze pierdolnie to to w ocean i pozalewa czesc kontynentu zaleznie od tego gdzie spadnie.

Gość a dlaczego wy????
Pudelkowa kwoko-gdyby uderzyło w ocean to prawdopodobieństwo tsunami jest niewielkie bo powstają one w wyniku ruchów pod powierzchnią. a nawet gdyby powstało to następnie w miarę zbliżania się do lądu fala się spłaszczy,bo nie było odpowiednio nakierowanej energii... Najgorzej gdyby uderzyło w region aktywny sejsmicznie,bo wtedy dojść może do erupcji wulkanu. Jeśli uderzy w tereny zamieszkane to powiedzmy Warszawa zniknie z mapy. o ile uderzy. A dlaczego meteoryt uderzył,a asteroida nie musi? bo on miał mniejszą masę i go ściągnęła grawitacja,a asteroida jest większa i jest małe prawdopodobieństwo aby grawitacja zmieniła tor jej lotu. Doucz się podstaw fizyki a nie plotkami sypiesz :\

Mogłaby się ta kometa wstrzymać do jutra, bo jutro juz będę w górach i może mnie nie zaleją oceany :D

Gość minutka33
O 20-ej nie może być żadnego końca świata bo mi się aukcja na www.pogrosiku.eu zaczyna i liczę, że ja wygram

Gość MUZULMANIOW niech powybija
Nich piedrolnie w Irak ,Iran i tych wszystkich Muzulmaninow powybija bo to najgorsze zlo chodzace

Gość ja tam bym chciała
ja tam bym chciała zeby wreszcie coś pierdyknęło raz a porządnie! Nic tylko pedały, baby od chłopa odróżnić się nie da, dzieci niewychowane, rozwodów więcej niż slubów, każdy się puszcza i jest to cacy, bo taka jego natura, morderstwa, pedofilia, gwałty. A niech weźmie i wreszcie pierdolnie bo się żyć na tym swiecie odechciewa

Gość kolejna wyludzaczka zasilkow!!
popieeram pania wyzej. zginmy bo chuje z nas ludzkosci.,