Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze no....juz nie moge

wymiotuje praktycznie po wszytskim co WYPIJĘ, co robić?

Polecane posty

jestem w 12 t.c. mdłości na szczęscie się skończyły ale wymioty mam codziennie od 5 t.c. Tzn. zdarzyły sie w zesżłym tyg 2 dni gdy nie wymiotowałam. Od ok 3 tyg mam tak, że jak coś zjem to jeszcze jest ok, ale jak coś wypiję to minie nawet kilka min i juz wymiotuję. Nawet rano gdy jeszcze nic nie zjem, a wypije choćby 2 łyki wody to wymiotuje. Nie po wsyztskim na szczęscie co wypije ale czesto tak jest już chwilami nie wiem co robić. dodam, że pije tylko 2 razy dziennie po szklance herbaty a tak to soki bo na nic innego nie mam ochoty.

ja nie wymiotowalam tylko po gazowanym. wiec pierwsze 10 tyg ciazy pilam tylko wode gazowana. pij i jedz to co mozesz.

po gazowanym tez wymiotuję. Jedynie po coli nie ( pilam ja na mdlosci ) ale mialam po niej okropna zgagę

to pij co mozesz. odrobine, nie duze ilosci na raz. po malutkim lyku. niedlugo mdlosci i wymioty powinny sie skonczyc :) jesli wymiotujesz po napojach to zacznij dzien od jedzenia, np przed wstaniem z lozka 2 gryzy sucharka i dopiero po chwili wstan. nie pij na pusty zoladek. moze slodkie napoje powstrzymaja wymioty? kombinuj! pic cos musisz.