Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka...

potrzebuję wsparcia

Polecane posty

Gość lilianka...

wczoraj były walentynki.. mój chlopak nie chciał się ze mną spotkać. wieczorem się z nim o to pokłóciłam bo byłam sama cały dzień i przykro mi było. teraz sie do mnie nie odzywa i boję się że ze mną zerwie. co mam robić? ;/ jestem załamana. kocham go ale on czasem o mnie nie dba.. ale jest dla mnie wszystkim nie chcę go stracić.

Gość tretwertwerw
ile macie lat?

Gość lilianka...
oboje mamy po 19 lat.. ;( jestesmy razem 1,5 roku. naprawdę się boję że go stracę..

Gość paparotka
Moj maz dlugo nie obchodzil ze mna walentynek :D az sie zdarzylo ze sie poklocilismy i mu wygarnelam te glupie walentynki - ze guzik mnie obchodzi ze on nie obchodzi, ja lubie to swieto i mi przykrosc sprawia. Nawyzywalam go od egoistow no i juz dwa lata dostaje prezent na walentynki - ale tak szczerze to mnie nie cieszy ;) chyba wolalam jak mial walentynki po swojemu w d...

Gość lilianka...
mi po prostu było przykro że nie przyjechał.. kocham go.. nie widzielismy się już 2 tyg bo tak nam wypadło a mu ciężko było przyjechać chociaż w ten jeden dzień. a w środę pisałam jeszcze że mam pomysł i że byśmy mogli się zobaczyć.. ale po prostu mnie zbył..

Sama widzisz że ten związek nie ma przyszłości. I to nie tylko z różnicy wieku ale i dlatego że twój facet to Egoista, który myśli tylko o sobie. Rozumie że jesteś zakochana a raczej oczarowana nim. Lecz spójrz prawdzie w oczy to facet nie dla ciebie skoro w tak ważnym dniu nie przyniósł nawet kwiatka.