Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EloraDanan

Olał mnie w Walentynki

Polecane posty

Gość nie!MNIE TEZ
medalista ZGADZAM SIE, ale ona tego nie zrobi, jak pisala to kolejny rok jak nie pamieta o jej w ten dzien, a nadal z nim jest-czyli problem sie pojawia,a ona tkwi w tym wiazku

Gość EloraDanan
No niby nie- początkowo próbował mnie uspokoić, ale wybuchłam gniewem. Po prostu jest mi tak przykro, kiedy facet regularnie 14 lutego mnie olewa. Jeszcze zrzuca wina na mnie, bo za późno przyjechałam. Niby głupio zerwać z kimś z powodu walentynek- ale nie byłoby tego problemu gdyby zachował się prawidłowo.

Gość nie!MNIE TEZ
tak jak pisalam , tu nie jest problem walenhtynek, ale problem takowy iz powtarza "ten nietakt"co roku,wiedzac iz tobie to sprawia przykrosc

Z powodu walentynek może i głupio, ale z powodu olewania drugiej osoby któryś rok z rzędu wiedząc, że jej w jakiś tam sposób zależy na danym dniu to już całkiem sensowny powód.

ok to w takim razie skoro uwazasz ze to glupie zerwac w walentynki z powodu walentynek to powiedz mi jak sobie wyobrazasz to swieto za rok? moze tak samo jak zawsze?

Gość nie!MNIE TEZ
Zastanow sie, skoro teraz "masz znim taki problem"to co bedzie jak sie z nim zwiazesz i beda wieksze,duzo wieksze?

Gość EloraDanan
Dokładnie tak- dlaczego to robi, chociaż wie że jest mi przykro. On twierdzi, że nie popiera tego komunistycznego święta,poza tym nie będzie świętował dnia, dlatego "bo wszyscy świętują". On twierdzi, że stara się przez cały rok- a ja prawie nigdy.

no tak pewnie woli swietowac jakis wygrany mecz lub skok stocha.... zal mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość EloraDanan
on nie ogląda meczy:).

Gość djsoqpxjk
I on tak niby tylko w walentynki robi? Noe chce mi sie wierzyc, mysle,ze go bonisz bo ci glupio z jakim dupkim sie zadajesz. Zareagowalas tak pewnie bo juz nie moglas wytrzymac z tym dupkiem, lepiej z nim zerwij.

Gość nie!MNIE TEZ
medalista Brdzo romantycznie, chcilabym tez tak)

jesli chcial zrobic przykrosc specjalnie -to ja przepraszam, ale jeszcze doszloby , ze jest wrednym, msciwym opojem . A taki to juz powinien byc calkowicie spisany na straty .Mozna wrogowi podrzucic takiego zula w rozchelstanej koszuli , co najwyzej. Sobie dobiera sie fantastycznego partnera , bo tu idzie walka o swoje zycie : spokojne, satysfakcjonujace i pelne szacunku, poszanowania i co najwazniejsze milosci. Dziekuje to moje przemyslenia 🖐️

no wlasnie a moze faktycznie tak jest non stop tylko Ty sie wstydzisz????

Tak naprawdę wiedziałaś jak będzie wyglądał ten wieczór... Masz 5lat praktyki, nie udawaj, że byłaś zaskoczona:D Sprowokowałaś zajście ponieważ....i teraz przyznaj się o co tak naprawdę Ci chodzi?:D Nie drwię i nie chcę Ci sprawić przykrości. Po prostu wydaje mi się, że ten związek zaczął Cię już uwierać.

Jak dla mnie to oczywiste, że facet jest taki zawsze. Po prostu zabolało ją, że w walentynki nie zrobił wyjątku.

Gość EloraDanan
Nie on nie jest taki non stop- to wykształcony, inteligentny facet- ale teraz zrobił mi straszną przykrość i tak jest co roku.

Gość EloraDanan
pracuje i niedługo brani magistra.

to dziwne... czlowiek broni magistra i chleje piwo, wyglada ja zul i smierdzi? chyba mu sie psycha zryla

Gość EloraDanan
Nie wygląda jak żul- wczoraj tylko tak się zachował. Nie wiem czy on to zrobił specjalnie.

Można być wykształconym i nadal być jak "żul". Autorko wybacz, ale albo facet zrobił Ci na złość, albo go wybielasz tudzież sama nie widzisz z kim się związałaś.

Gość EloraDanan
Albo po prostu mnie olał- nie wiem, czy to nie przesada zrywać 5letni związek z powodu walentynek?

kobieto, przesada bylo by to gdybys z nim nie zerwala. sorki za szczerosc ale takie jest moje zdanie

Nie, z powodu tego, że Cię olał i robi to regularnie - tak. Sorry, ale nie uwierzę, po prostu nie uwierzę, że pije, śmierdzi i Cię olewa co roku w walentynki, a poza tym to super facet, jak z obrazka.

Gość EloraDanan
Nie pije i nie śmierdzi- teraz go nie bronie, staram się być obiektywna. Ale wczoraj- to było żałosne

a czy nie wydaje Ci sie dziwne to iz przez caly rok nie pije i nie smierdzi a wczoraj sobie powiedzial ze bedzie pil i smierdzial bo co? bo taki mam kaprys? on to zrobil specjalnie, zaplanowal to- bo przeciez nawet zeby smierdziec to potrzeba chyba na to troche czasu