Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uffewfkerugqgg,mg

czuje jakbym dostala prosto w twarz..

Polecane posty

Gość uffewfkerugqgg,mg

nie jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku, mamy staly kontakt, sporadyczne spotkania. dowiedzialam sie od niego ze calowal sie z pewna dziewczyna ktora cos do nieego czuje. mowil ze nie moze mnie oklamywac, powiedzial ze nic do niej totalnie nie czuje, ze byl pijany - nawet nie ma z nia o czym rozmawiac..twierdzi ze neie potrafilby z nia byc bo cos do mnie czuje, powiedzial jej o tym wszystkim. plakal przy mnie, przysiegal ze nic do niej nie czuje. za to ja czuje sie mimo wszystko ponizona bardzo..kocham go okropnie i nie potrafie z niego zrezygnowac..co zrobic?

Gość ja bym proponowała to
ile masz lat?

Przecież nie jesteście już razem,więc o co chodzi?

Gość suka ogrodnika.....
nie jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku, nie jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku, nie jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku,

Gość helga;;;
nie bardzo rozumiem, nie jesteście razem a on ci się tłumaczy z pocałunku z inną dziewczyną???co cie to w ogole obchodzi skoro nie jesteście razem???

Gość uffewfkerugqgg,mg
skomplikowane to wszystko, nadal cos miedzy nami jest.

Gość freakstyle
kochasz go to wróć do niego. Chyba, ze jestes niezdecydowana

Gość uffewfkerugqgg,mg
to wszystko wyglada strasznie dziwnie, ciagnie nas do siebie strasznie, on to samo mowi a oboje nie potrafimy zrobic kroku do przodu, jakby nie chcemy sie do tego przyznac..nie ma spotkania bez przytuenia, calowania :/ po prostu sie nie da. boli mnie to ze calowal sie z inna..ale sam ledwo co pamieta :/